Sosyal Güvenlik Kurumu Alanya Müdürü Muharrem Kaya, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazetemiz idari kadrosu tarafından ağırlanan Kaya, hem dost sohbeti yaptı hem de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerine tüm Alanya halkının yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan Kaya, “Alanya’daki görevime başlayalı 2 ay oldu ancak ben Alanya halkına çok çabuk ısındım. Hem Alanya’yı hem de Alanyalıları çok sevdim. Buradan sizin aracılığınızla tüm Alanya halkının ve İslam aleminin yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

MÜJDE VERDİ

Son gerçekleşen yapılandırma konusu ile ilgili de görüşlerini aktaran Kaya, “İşverenlerimiz yapılandırma kapsamında taksitlendirmelerini yaptılar. Devlet onlara 1 ay taksit ödeme hakkı da veriyor. Ayrıca yasalar her gün değişiyor ve her gün yeni fırsatlar sunuluyor hem işçilere hem de iş verenlere. O yüzden mutlaka müdürlüğümüze uğrasınlar ve fırsatlarla ilgili bilgi alsınlar. Hem benim hem de personelimin vatandaşlarımıza her zaman kapımız açık” diye konuştu.

YENİ BİNAYA AZ KALDI

Müdürlüğün yeni binaya taşınması hususunda da bilgiler veren Kaya, “SGK binamızın son ihalesi yarın (bugün) gerçekleşecek. İhale tamamlandıktan sonra ben de işin takipçisi olacağım ve en fazla 1 buçuk 2 ay içerisinde binanın tamamlanması için elimden geleni yapacağım. Yeni bina kurumumuza bir ivme kazandıracak. İşlemler çok daha hızlı ve kaliteli olarak artacak” dedi.

ALANYASPOR’A DESTEK OLUNMALI

Alanyaspor’un Alanya’nın en önemli değeri olduğuna vurgu yapan Muharrem Kaya, “Alanyaspor, bu ilçenin en önemli markası. Kimse Alanyaspor bana ne kazandıracak diye düşünmemeli. Futbol turizmi her şehir için çok önemli. Futbolcunun alacağı ev inşaatçıya, inşaatçının kazandığı para esnafa katkı sağlar. Alanyaspor’a destek olunmalı. Kombine alınmalı. Ben şahsım adına hem kendime hem de aileme kombinelerini aldım. Ben buraya Karabük’ten geldim ama, doğduğum yer değil, doyduğum yer diyorum. Artık Alanyasporluyum. Alanyaspor’un başarısı için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker, müdür Kaya’ya yeni kitabı ‘Hamamdaki Kurna ve Düğündeki Zurna’yı’ hediye etti.