Açılış törenine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Ak Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve her iki partinin meclis üyeleriyle, meclis üyesi adayları, MHP ve Ak Partili kadınlar katıldı.

CUMHUR’UN KADINLARI OMUZ OMUZA’

Seçim ofisinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Yücel, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli’ye karşı boynumu yere eğmeyeceğinizi biliyoruz. Bizler rekor bir sonuçla bu zaferi göğüsleyeceğiz. Kendimi önce Allah’a ardından sizlere emanet ediyorum” dedi. 

MHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, “Burası yalnızca MHP’li kadınların değil Cumhur İttifakı’nı destekleyen bütün kadınların, Alanya’da yaşayan bütün kadınların seçim ofisidir. Herkesi çayımızı içmeye davet ediyoruz” dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen de, “Cumhur İttifakı ruhuyla el ele, omuz omuza Antalya’da Menderes Türel, Alanya’da Adem Murat Yücel’e destek veriyoruz. Seçim ofisimiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.