Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu'nun katılımıyla düzenlenen eğitimlere, Ak Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçe kadın kolları başkanları ile kadın girişimciler katıldı. Antalya'nın 19 ilçesinden 80 girişimci kadının katılımıyla üç gün süren eğitimlerde, kadınların yeni projelere adım atarken dikkat etmesi gereken hususlar, kadın kooperatifleri, devletin sağladığı hibe destekleri ve proje aşamaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kadın girişimci sayısını arttırma ve kadınları desteklemek amacıyla çalışma yaptıklarını belirten Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, "Kadınlarımız toplumun her alanında üstlendikleri bütün görevleri başarıyla gerçekleştirdi. hayatında da kadınların önünü açacak, onları kendi işlerini kurmaya teşvik edecek çalışmalar devletimiz tarafından sağlanıyor. Bizler de bu hakları ve imkânları kadınlarımıza anlatmak, onlara yol göstermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kadınların verilen eğitimden oldukça memnun olduğunu anlatan Özkoç, "Birçok kadınımızdan da derslere ilişkin olumlu dönüşler aldık. Eğitimlerin sonunda kadınlarımıza katılım sertifikaları verildi. Kadınlarımızın siyasette olduğu kadar iş hayatında da aktif olması için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.