İbrahim İPBÜKER

Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Başkan Yardımcısı Ecem Hacıeyüpoğlu, Antalya Milletvekili Adayları Avukat Levent Dim, Meryem Aydoğan ve Cahit Kocabeyoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

HEDEFİMİZ BÜYÜK

İyi Parti olarak ilk kez katılacakları seçimlerde büyük hedefler koyduklarını vurgulayan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Sahada yaptığımız çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaşmak bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarına alternatif arayan halkımız, tek seçenek olarak İYİ Parti’yi görüyor. Bu seçimlerde Antalya’dan en az beş milletvekili çıkartacağız. Alanya’mızı temsilen listede yer alan Avukat Levent Dim’i Meclis’e göndermek için elimizden geleni yapacağız. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı seçerek, Türkiye’nin kötü gidişatına dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.

TEK TEK ANLATACAĞIZ

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken genel seçimleri öncesinde Alanya’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Apaydın, “Ülkemizin içinde bulunduğu çıkmazı vatandaşlarımıza tek tek anlatıp, tüm sorunların İYİ Parti iktidarı tarafından kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı konusunda ikna edeceğiz. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu zaten bunun farkında” dedi.