Kongre sürecine yönelik açıklama yapan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, delegelerin ‘en hayırlı yönetim ve ilçe başkanını’ seçeceğini söylerken Hilmi Er’in de kongrede aday olacağı ve bu doğrultuda parti tabanı ile istişarelerde bulunduğu öğrenildi.  

KONGRE 18 NİSAN’DA 
Antalya il başkanlığında 2,5 yıl gibi kısa bir dönemde 4’üncü il başkanının göreve geldiği İYİ Parti’de kongre süreci başladı. İYİ Parti’de sırasıyla Nizamettin Sağır, Ahmet Aydın, Yavuz Temizer ve son olarak Mehmet Başaran il başkanı oldu. Başaran başkanlığında kongreye gidecek partinin ilçe kongre tarihleri belirlendi. Alanya İlçe Teşkilatı’nın kongresi 18 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İl kongresinin ise 17 Mayıs’ta yapılması planlanıyor. 
EN HAYIRLISI BELİRLENECEK 
Dün kongre sürecine yönelik açıklama yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, 29 Mart’ta üyelerin delege seçimlerini yapacağını belirterek “Oluşan delegasyon 18 Nisan’da şehrimiz, ülkemiz için en hayırlı yönetim kurulunu ve ilçe başkanını belirleyecektir” dedi. Delege seçimleri ile devam edecek olan kongre sürecine tek adayla gidilmeyeceği gündemde.

iyi-parti’de-er-sesleri…-taban-ile-istisarede .jpg
HİLMİ ER TABANLA İSTİŞAREDE 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için kurultay sürecinde ilk destek verenlerden olan ve daha önce de adı ilçe başkanlığı için geçen Hilmi Er’in kongrede aday olacağı konuşuluyor. Partinin kuruluşundan bugüne kadar Akşener ile siyasete devam eden Er’in ilçe başkan adaylığı için taban çalışması yaptığı ve istişarelerde bulunduğu, önümüzdeki günlerde tabandan aldığı sonuçlara göre son kararını vereceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim