İbrahim İPBÜKER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimleri erkene alma girişimlerini değerlendiren İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Biz her zaman hazırız. Aday konusunda sıkıntımız yok. Sohbet ortamlarında İYİ Parti’den Alanya Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen çok sayıda değerli isimler var. Görüştüğümüz, sohbet ettiğimiz isimler var. Alanya adına en doğru kararı vererek, en iyi ismi aday yaparız ve seçimlere iddialı gireriz” dedi.

TEPKİLER OLUMLU

24 Haziran seçimlerinde alınan sonuçlara gelen tepkilerin son derece olumlu olduğunu ifade eden Başkan Apaydın, “Onca olumsuz şartlara rağmen alınan sonuçların başarılı olduğu söyleniyor. Alanya’da ikinci parti olduğumuz gibi, pek çok bölgede de ya ikinci ya da üçüncü parti konumundayız. İYİ Parti olarak istediğimiz sonuçları elde edemesek de, gelen tepkilerin olumlu olduğunu görüyoruz” dedi.

ALANYA’DA İDDİALIYIZ

Erken ya da zamanında yapılacak yerel seçimlerde Alanya’da iddialı olduklarını da ifade eden Başkan Apaydın, “Alanya halkı İYİ Parti’ye olan desteğini gösterdi. Yerel seçimler öncesinde en doğru adayı tespit edip, daha çok çalışarak Alanya Belediyesi’ni kazanacağız” şeklinde konuştu.