Kaza önceki gün saat 19:30 sıralarında Konya Yolu’nda meydana geldi. Nusret Kutlu'nun kullandığı 07 NJP 22 plakalı otomobil, kontrolden çıktıktan sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan, yolda yaşamını yitirdi. Özkan'ın kaza anında emniyet kemerinin bağlı olmadığı öğrenildi. Mustafa Özkan'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kazada yaralanarak Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Nusret Kutlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

APAYDIN’DAN AÇIKLAMA

Acı haberi alan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ise sosyal medya hesabından Mustafa Özkan’ın fotoğrafını paylaşarak açıklama yaptı.  Apaydın fotoğrafın altına ise "İYİ Parti Alanya ilçe teşkilatını kurma görevini aldığımız ilk günlerde kendisi gelerek bizimle çalışmak istediğini, bu oluşum için elinden gelen her türlü fedakârlığı yapacağını söyledi. Bize umut verdi, güç verdi.Birlikte yol yürümekten, çalışmaktan dolayı huzurluyum. Seni kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun güzel kalpli adam. İyi Parti Alanya kurucu yönetim kurulu üyemiz Mustafa Özkan’ı kaybettik. Ruhu şad, mekânı cennet olsun." Diye yazdı.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan’ın cenazesi ise dün toprağa verildi. Özkan, Payallar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları ile toprağa verildi.

 

Editör: TE Bilisim