AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçe ve mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Önceki gün Kemer’de yayla, mahalle ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Enç, sorunları yerinde tespit ederek, çözümünde yardımcı oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi tatile girdikten sonra AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda Antalya milletvekilleri, ilçe ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, önceki gün Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta ve teşkilat yöneticileriyle birlikte yayla, mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Beycik, Üçoluk ve Çıralı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Enç, sorunları yerinde dinledikten sonra ilgili mercileri arayıp, sorunların çözümünde yardımcı oldu.

“AK KADROLAR EL ELE ÇALIŞIYOR”

Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Enç, “Meclis tatile girdiği günden bu yana yaz dönemi çalışmaları kapsamında Antalyamızın ilçelerini, mahallelerini, yaylalarını ziyaret ediyoruz. Doğal, tarihi, kültürel zenginlikleriyle Antalyamız cennet gibi bir şehir. Kemer ilçemiz de cennetten bir köşe. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanımız Rıza Sümer, milletvekili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve AK Parti kadrolarımızla birlikte el ele verip, vatandaşlarımıza hizmet etmeye, sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz” dedi.

“EN UZAK MAHALLEYE KADAR GİDİYORUZ”

Milletvekili Enç sözlerini şöyle sürdürdü; “Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın hizmet noktasında yaşadığı bazı sorunlarla karşılaşıyor, yerinde tespit edince de daha çabuk çözüm üretebiliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Kemer’de sorunların çoğunluğu çözülmüş. Su sorunu yok. Bazı yerlerde yol ve elektrik sorunu var. Bunların da çalışması başlıyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sorunların tamamı bitecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla en uzak mahallelere kadar giderek sorunları yerinde dinleyip, ilgili yerleri arayıp bu sorunları çözüyoruz. İlçe Başkanımız İsmail Minta ve teşkilatımız her zaman içinizde olacak. Onlar da Kemer için gece gündüz çalışıyor” diye konuştu.