Alanya’da çok kısa sürede büyük mesafe keteden ve velilerin en güvendiği okul sıralamasında en başlarda yer alan Barış Manço Okulları, hijyen anlamında Alanya’da bir ilke daha imza atarak fark yaratmaya devam etti.

İDEAL HİJYEN PROJESİ

Alanya’da yeni hizmet vermeye başlayan İdeal Hijyen Şirketi tarafından başlatılan “Okullar Dezenfekte Ediliyor” projesine dahil olarak, okul binasında baştan aşağı hijyen temizliği yaptıran Barış Manço Okulları, öğrencilerini gözle görünmeyen mikroplardan arındırılmış bir ortamda eğitiyor olmanın haklı gururunu yaşıyor.

GÜZEL PROJE GÜZEL YERDE BAŞLADI

İdeal Hijyen Şirketi’ni Alanya’da faaliyete geçiren Funda Karadaş, güzel bir projeye güzel bir noktadan başladıklarını ifade ederken, “Alanya’da eğitimde farkındalık yaratmak için çıktığımız bu yolda, sıradan eğitimciliğin dışında öğrencileri için daha sağlıklı ortamlar hazırlayan kurumlarla devam edeceğiz. Projemizi Barış Manço Okulları’nın Kurucu  Müdürü Ahmet Ünal’a sunduğumuzda aldığımız olumlu tepki, ne kadar doğru bir noktada olduğumuzu gösterdi.. Öğrencilerinin daha sağlıklı ortamlarda öğrenim görmesini canı gönülden isteyen ve bunun için her şeyi yapmaya hazır olan Barış Manço Okulu yönetimine teşekkür ederim” dedi.

HİJYENİK ORTAM ÖNEMLİ

Böylesine güzel bir projenin ilk uygulayıcısı olmaktan memnunluk duyduklarını ifade eden Okul Müdürü Ahmet Ünal da, “Sağlık açısından son derece önemli olan bu güzel projeyi hayata geçiren İdeal Hijyen Yönetim Kurulu Başkanı Funda Karadaş’a teşekkür ederim. Bizim için hijyen, temizlik ve sağlık her şeyden önce gelir. Öğrencilerimizin, gözle görünmeyen mikroplardan arındırılmış bir binada eğitim almaları önemliydi. Bu projeye destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SERTİFİKA VERİLDİ

İdeal Hijyen’in profesyonel ekipleri tarafından, teknolojinin son ürünü olan makinelerle yapılan hijyen çalışmasının tamamlanmasından sonra, Funda Karadaş tarafından Barış Manço Okulları Kurucu Müdürü Ahmet Ünal’a bir de hijyen sertifikası verildi.