Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, takıma bir- iki futbolcu daha takviye etmeyi planladıklarını söyledi. Transfer çalışmalarını kamp dönemi öncesi tamamlamak istediklerini vurgulayan Terzioğlu, “Kadromuz geçtiğimiz dönemde büyük başarılara imza attı. Yapacağımız transferlerle yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi veren, Avrupa’ya doğrudan katılma hakkı elde edecek bir takım olacağız. Ligde ve kupada iddialı bir takım olacak Antalyaspor. Keyif seyri veren bir futbol izleyecek taraftarımız” diye konuştu.

“EN ÇOK TRANSFER AÇIKLAYAN TAKIM”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Terzioğlu, satın alma opsiyonunu kullandıkları Salih Dursun’un, anlaştıkları Aydın Karabulut ve Menez ile Maicon’u transfer ettiklerini hatırlattı. Takımın yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacağına değinen Terzioğlu, kadroda sözleşmesi biterek ayrılan futbolcuların yerine takviyeler yaptıklarını dile getirdi. Eksik görülen bölgeleri güçlendirdiklerini anlatan Terzioğlu, şu ana kadar en çok transfer açıklayan takımlardan biri olduklarına değindi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Gelecek sezon, elde edilen başarının üstüne koyarak daha yukarılar için mücadele eden bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Terzioğlu, “Taraftarımız her geçen gün artarak stadımızda yanımızda oluyor. Bu hem Antalya hem takımımız için çok önemli. Yeni sezonda taraftarımızın her maç stadı doldurmasını, coşkunun tüm Antalya’ya yayılmasını arzu ediyoruz” dedi.