Hyundai Kona Türkiye fiyatı açıklandı!

Merakla beklenilen Hyundai’nin yeni nesil B-SUV modeli Kona nihayet ülkemizde. Red Dot Design 2018 ve IF Desing Tasarım ödülünün sahibi olan Kona, sınıfına göre oldukça ferah iç hacmiyle dikkat çekiyor.

Alıştığımız Hyundai tasarımından farklı çizgilerle gelen Hyundai Kona iç tasarımda da yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Sekiz farklı gövde ve üç farklı döşeme kombinasyonuyla satın alınabilen araç kullanılan malzemeler sayesinde çok daha kaliteli hissettiriyor.

5, 7 ve 8 inç olarak satın alınabilen multimedya ekranı, Head-up display, kablosuz şarj, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, çarpışma algılama, otonom acil frenleme, uzun far asistanı, sürücü dikkat algılama, şerit takip ve şeritte tutma, kör nokta uyarı ve arka trafik asistan gibi teknolojik özelliklere sahip olan aracın elektrikli versiyonu ise maalesef ülkemizde satışa sunulmayacak.

hyundai-kona.jpghyundai-kona-2.jpghyundai-kona3.jpghyundai-kona5.jpg

Style, Elite ve Elite Smart olmak üzere üç farklı donanım paketi ve ilk etapta 1.0 litrelik T-GDI ve 1.6 litrelik T-GDI olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan küçük SUV, 99.900 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerine kavuşacak.

120 beygirlik 1.0 litre hacmindeki T-GDI motordan 120 beygir güç alınabilirken bu motoru düz vites ile kullanabileceğiz. 1.6 litrelik 177 beygir güç üreten ve 4 tekerden çekiş sunan motorda ise 7 ileri DCT otomatik şanzıman yer alacak.

Yapılan açıklamaya göreyse Hyundia Kona 100 km’lik karma yakıt tüketiminde, 4×2 motorda 5.5 litre iken 4×4 modelde 7.1 litre yakıt harcıyor.

İşte Hyundai Kona fiyatı!

11 Mayıs 2018 itibariyle satışına başlanacak olan aracı şu aşamada dizel motor ile satın alamıyoruz. Style paket Kona 99.900 TL’den alıcı bulacakken Elite pakete sahip model ise 130.000 TL’ye satılacak.

En dolu paket olan Elite Smart ise 139.000 TL’den sahiplerini bekleyecek. Dizel motor seçeneğinin ise Haziran ayının ortasında ülkemize giriş yapacağı söylendi.

Sizce Hyundai’nin küçük SUV modelinin fiyatları nasıl?

Editör: TE Bilisim