İbrahim İPBÜKER

Siyaset Akademisini birincilikle bitiren, Belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği, plan bütçe komisyon başkanlığı gibi görevlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu, Alanya adına hedefleri ve hayalleri olduğu için bu yola çıktığını ifade etti.

PROJELERİMİZ HAZIR

Antalya ve Alanya’nın, turizmden aldığı payın daha da yükselmesi adına tanıtım, kardeş şehir, spor, sağlık, kayak turizmi gibi pek çok alanda projeleri olduğunu ifade eden Akçalıoğlu, “Turizmin yanı sıra tarım sektörü ile ilgili, hallerin birleştirilmesi, kalite standardının sağlanması, paketleme tesisleri, soğuk hava depoları kurulması, ihracatın önündeki engellerin kaldırılması, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın Hatay standartlarının iyileştirilmesi, gelir getirici teşviklerin arttırılması gibi pek çok alanda projelerimiz var” dedi.

HER ALAN ULAŞILABİLİR OLMAK

Bunların yanı sıra, en önemli özelliğinin her an ulaşılabilir insan olmak olduğunun altını çizen Akçalıoğlu, “Bugüne kadar vatandaşlarımızla hep içe yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. 2015 genel seçimlerinden sonra bazı adaylar gibi partimizi bırakıp gitmedik. Aday olmasak da kişilikli bir şekilde adaylarımızın arkasında bir nefer olarak çalıştık. Alanya merkezde 2015'te irtibat bürosu kurduk ve hala da açıktır, bundan sonra da açık kalacak” dedi.

KÖPRÜ VAZİFESİ YAPACAĞIM

Seçildiği takdirde vatandaşla hükümet arasında köprü vazifesi yapacağını da ifade eden Akçalıoğlu, “Üniversitelerimizdeki öğrenci sayısını 50 binlere çıkartacak yeni bölümlerin açılması, Akdağ Kayak Merkezi’nin yatırım programına alınması ve spor turizmi için 100 futbol sahası ebatında arazi tahsisinin sağlanması, 12 ay ekonomik istikrarın sağlanması gibi konularda da elimden geleni yapacağım. Bu konularda sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun iş ahlakı ve çalışma disiplinin örnek aldım” diye konuştu.

2023 HEDEFLERİMİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlerken bir nefer olmak istediğini vurgulayan Akçalıoğlu, “Hizmet kervanında biz de bir nefer ve itici güç olmak istiyoruz. Bunları hedeflerken önce Cenab-ı Allah'a sonra arasında yaşadığım halkımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.