HOTED’ in Kurucu Üyesi, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Executive Hk. Müdürü Hakan Halit Yeni, konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Yeni; “Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) olarak üyelerimizi ve meslektaşlarımızı sektördeki sürekli değişen ve gelişen yeniliklerden haberdar etmek ve yeni teknolojilerden yararlandırmak adına yedinci kez Antalya ANFAŞ Expo Center’da buluşmaya hazırlanıyoruz. Hiç şüphe yok ki ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve ülkemizin yanı sıra dünyanın da son derece kaliteli markalarını bir araya getiren en büyük ve kapsamlı fuar olma özelliğine sahiptir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm HOTED ve Housekeeping dünyasının buluşma noktası olan böylesine büyük bir organizasyonda bir kez daha camiamızı gururla temsil etmeye hazırlanıyoruz. 2019 yılında 30. kez sektör profesyonelleriyle buluşacak olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda hem Alanya’mızı, hem de tüm Türkiye geneli Housekeepıng (Kat Hizmetleri) camiasını temsilen sektördeki iş ortaklarımızla ve turizmci dostlarımızla yedinci kez bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Her zaman önemle vurguladığımız gibi, Housekeepıng camiası olarak olimpiyatlarımız başta olmak üzere eğitim, etkinlik ve seminerlerimizin yanı sıra ülkemizin dört bir yanında aktif faaliyet gösteren derneklerimizle de çalışmalarımıza uyum içinde en üst seviyelerde devam ediyoruz. 

Bilindiği üzere HOTED olarak ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı gibi büyük ve uluslararası bir fuarda Alanya ve Housekeepıng ismini neonlara yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yarışmalar ve sürprizlerle dolu 7. Uluslararası HOTED Housekeepıng Olimpiyatları’nı kıymetli iş ortağımız ve kendi alanının en iyilerinden biri olan TOLKAR Çamaşırhane Ekipmanları ve tedarikçi dostlarımızın destek ve katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Yarışmalara Türkiye genelindeki otellerimizin Housekeepıng (Kat Hizmetleri) Departmanlarından ve turizm okullarımızdan ekiplerle katılmaları bizler için önem arz etmektedir. Bu bağlamda tüm turizm camiasının değerli mensuplarını, meslektaşlarımızı ve turizm okullarımızı olimpiyat alanımıza davet ediyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgileri öğrenmek için, sosyal ağlarımızdan ve www.hotedalanya.org.tr resmi web sitemizden bizleri takip edebilirler”  dedi. (Haber Merkezi)