Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor pazar günü sahasında konuk edeceği Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Çalışma öncesi gazetecilere açıklama yapan Emre Akbaba, geçen hafta aldıkları Kayserispor galibiyetinin önemine işaret derken, "Atiker Konyaspor maçından da galip ayrılırsak güzel bir seri yakalamış oluruz" dedi.

Ligin çok uzun bir maraton olduğunu aktaran Akbaba, seri galibiyetler almaları halinde ilk 10'u yakalayabileceklerini belirtti. Kayserispor maçında iyi oynamadıklarının bilincinde olduklarını söyleyen Akbaba, önemli olan şeyin ise kötü oynayınca da galip gelmek olduğunu vurguladı.

Chelsea ve Napoli gibi takımlar tarafından bazı medya organlarında çıkan haberlerde takip edildiğinin hatırlatılması üzerine Akbaba, "Takip edildiğime yönelik iddialardan bir haberim yok. Ama Avrupa'da, İspanya'da oynama hedefim her futbolcu gibi var. Ayrıca Türkiye'de büyük takımlarda da oynamak isterim" diye konuştu. Kendini her zaman geliştirmeye çalıştığını vurgulayan Akbaba, daha iyi oymaya çalıştığını aktardı. Amacının takıma katkı sağlamak olduğunu belirten Akbaba, "Şu ana kadar da iyi gitti ve daha iyi gitmesi için de çalışacağım" dedi.