Ahmet TUNÇ - ALANYA’NIN televizyonu ATV’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu tarafından, Alanya’da yaşayan kanser hastası Havva Toksöz için geçtiğimiz günlerde başlatılan yardım kampanyası devam ederken, Gerçek Alanya Gazetesi de kampanyaya tam destek veriyor.

DAMAK KANSERİNE YAKALANDI

Gazipaşalı olan ve Alanya’da yaşayan 30 yaşındaki Havva Toksöz, bir süre önce damak kanseri hastalığına yakalandı. Hastalığın tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yatırılan genç kadın, bir taraftan derdine derman ararken, diğer yandan da ekonomik sıkıntılara çözüm aramaya başladı.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Henüz 30 yaşındayken kanser hastalığına yakalanan genç kadının ameliyatı için gerekli parayı bulamaması nedeniyle, Alanya televizyonu ATV’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Gerçek Alanya Gazetesi’nin de tam destek verdiği kampanya için açılan banka hesap numarası belirlenirken, genç kadının tedavisinin tamamlanmaması halinde ölümle karşı karşıya kalacağı ifade edildi.

havva-toksoz-yardim-kampanyasi.jpgSENİ KURTARACAĞIZ KARDEŞİM

Usta televizyoncu ve gazeteci Servet Sipahioğlu, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda tüm Alanya halkını yardım kampanyasına destek olmaya davet ederken, “Merak etme seni kurtaracağız kardeşim” mesajlarıyla genç kadına moral verdi.

Havva Toksöz için uzatılacak yardım elleri bekleniyor.

HESAP NUMARASI:

Alanya Halk Bankası Hal Şubesi

Tr 65 0001 2001 2430 0001 13 8963

Editör: TE Bilisim