Alanyaspor, Süper Lig tarihindeki 2’inci sezonuna Kasımpaşa maçıyla başlayacak. Geçen sezonu 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 18 yenilgi ile tamamlayan turuncu yeşilliler, kendi sahasında oynayacağı sezonun ilk maçını kazanmak istiyor. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda yapılacak maç, saat 21.45’te başlayacak. Müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri, Ekrem Bal ve Mehmet Kısal, dördüncü hakem ise Ali Şansalan. Mücadele beIN Sports 4'ten canlı olarak ekranlara gelecek.

ALANYASPOR'UN HAZIRLIK MAÇLARI

Süper Lig'in ekdeniz temsilcisi Alanyaspor, sezon öncesi 6 özel maç yaptı. Alanyaspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi adı. İlk özel maç Altınordu ve son özel maç Antalyaspor maçlarından beraberlikle ayrılan Alanyaspor, Suudi ekibi Al Ahli ve İspanyol ekibi Eibar'a ise yenilirken,  Yunanistan ekibi Asteras ve yine bir başka Suudi ekibi Al Hilal Riyadh'ı ise mağlup etme başarısı gösterdi.  Alanyaspor'un Antalyaspor'dan transferi Etame Mbilla, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle dikkat çekti.

KASIMPAŞA'NIN HAZIRLIK MAÇLARI

Kasımpaşa, sezon öncesinde yaptığı 4 hazırlıklık maçında 2 galibiyet alırken 2 kez de mağlup oldu. Hazırlık maçlarında yeni transfer Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan attığı 4 golle ön plana çıktı. TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor’u 6 -0 yenen lacivert-beyazlı takım, Suudi Arabistan ekibi El Shabab ile oynadığı maçı 3-1 kaybetti. Almanya ekibi Stuttgart’a 5-0 yenilen Kasımpaşa, son hazırlık müsabakasında 1. Lig ekibi İstanbulspor’u 3-1 'lik skorla yendi.

Alanyaspor’un maça, kalede Haydar, savunmada, Gassama, N’Sakala, Welington, Tzavellas, orta aland, Maniatis, Efecan, Sackey, ileri uçta ise Emre Akbaba, M’Billa, Vagner Love üçlüsüyle çıkması bekleniyor.

Stat: Bahçeşehir Okulları Stadı

Saat: 21.45

Tarih: 12.08 2017 Cumartesi

Yayın: Bein Sports 4

Hakem: Suat Arslanboğa