Geçtiğimiz günlerde başlayan Barışpınarı Harekatı’na Alanya halkından da tam destek geldi. Vatandaşlar sonuna kadar harekata destek vereceklerini ifade etti. İlk olarak sokak röportajı sırasında Gerçek Alanya Gazetesi’ne operasyon ile ilgili duygularını aktaran, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Darı, “ordumuzun başlattığı barış pınarı harekatını sonuna kadar destekliyoruz. Allah ordumuza oradaki kahraman askerlerimize yardımcı olsun. Vatanımızı hain teröristlerden korusun. Tüm askerlerimize minnettarız.” dedi.

“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT”

 Cuma pazarı esnafı , “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi. Esnaf en  büyük temennilerinin askerlerimizin kayıp vermeden operasyonu başarıyla tamamlamaları olduğunu söylediler.

Bilal Çalış, “harekatı destekliyoruz. Askerimizin burnu kanamadan inşallah operasyon başarıyla tamamlanır. Hem Suriyeliler hem de ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

Ersun Kerim Yalçın, “söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Öncelikli görevimiz ülkemizi, bayrağımızı bölücülerden korumak. Bizim vatanımıza göz dikenlere biz hepimiz birer Ömer Halis oluruz. Bizim için, barış önemli huzur önemli. Savaşsız bir dünya istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bayrağımıza el uzatanın eli kırılır, ezanımıza dil uzatanın dili kesilir. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi.

Halil Pala, “Allah herkesin çocuğunu korusun, Allah askerimizi korusun. Harekatı destekliyoruz” dedi.

Derya Yurtsever, “asker annesi olarak özellikle destekliyorum. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. İnşallah iyi netice alırız, ülkemizin refahı huzuru daha da artar”.