Ünlü şarkıcı, "Sıfır Tolerans" isimli şarkısına video klip çekti. Klipte Hadise'nin sevgilisini manken Aurelien Muller canlandırdı. İkili arasındaki uyum dikkat çekti.

SEVGİLİSİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Hadise gerçek hayatında en son 2010'da eski sevgilisi Sinan Akçıl ile el ele görüntülenmişti. 7 yıl sonra rol gereği de olsa Fransız mankenle objektiflere el ele poz verdi. Klip arkadaşını çok beğenen Hadise, baklavalı Muller'in elini bir an olsun bırakmadı.

Şarkıcı Hadise, “Sıfır Tolerans” isimli şarkısına klip çekti.  Klipte Hadise'nin sevgilisini manken Aurelien Muller canlandırdı. İkili arasındaki uyum gözlerden kaçmadı. Hadise gerçek hayatında en son 2010'da eski sevgilisi ile el ele görüntülenmişti.

7 SENE SONRA İLK KEZ EL ELE

Sıfır Tolerens klibi için kamera karşısına geçen Hadise, rol gereği de olsa 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Hadise, Aurelien Muller ile el ele poz verdi.

Aurelien Muller Kimdir? Aurelien Muller Nereli? Kaç Yaşında?

Model ve oyuncu Aurelien Muller 1990 yılında Fransa’da dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği mühendisliktir. Fransa Paris’te yaşamını sürmekte ve Parsite bir çok ünlü markanın modelliğini yapmaktadır. Dünyada en fazla kazanan modeller arasında yer alan Aurelien Muller en büyük hayali Vogue Hommes International’da kapak olmaktır.

2017 yılında ise ülkemizde Hadise ile birlikte görüntülenen Aurelien Muller Hadise’nin seslendirmiş olduğu Sıfır Tolerens isimli şarkının klibinde sevgili rolünü oynayacaktır.

aurelien-muller.jpegaurelien-muller-001.jpeg

Editör: TE Bilisim