Alanya Belediyesi, Hacet Mahallesi’ne yeni bir park ve otopark kazandırdı. 645 ada içeresinde bulunan imar durumumda park ve otopark olan 700 m²’lik alan yapım işlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların kullanımına açıldı.

700 METREKARELİK ALANDA İNŞAA EDİLDİ

Alanya Belediyesi, Alanya’nın tüm mahallelerinde yaşam alanları ve çocuk oyun alanlarının sayısı hızla artmaya devam ediyor. Mahallelerde imar durumunda park olarak ayrılmış alanların peyzaj projeleri hazırlanıyor. Bu kapsamda Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Teknik personelleri tarafından Hacet Mahallesi Geraliler Sokak’taki 700m²’lik alanda; Bölge halkının ihtiyaçlarını gözeterek, araçlarını park edebileceği, çocukların oyun oynayabileceği, tüm insanların dinlenip pozitif vakit geçirebileceği yeni park alanı Saraçoğlu Çocuk Parkını hizmete sundu.

DİNLENME ALANLARI, OYUN ALETLERİ BULUNUYOR

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “İçerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun aletleri, dış mekân spor aletleri ve masa tenisi olan parkın peyzaj çalışmaları ilçemizin ve bölgemizin sosyokültürel ve çevreyle ilgili özelliklerine en uygun olacak şekilde özenle seçilerek düzenlendi. Çocuklarımızın ve Gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.