GÜNDOĞMUŞ’UN FARKI

Gündoğmuş’un Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Alanya Televizyonu ATV’de yayınlanan Haber Masası programına konuk oldu. Gazeteci Ahmet Tunç’un sorularını yanıtlayan Özeren, programa CHP’li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz ile birlikte katıldı. Başkan Özeren’in bir Ak Partili meclis üyesi yerine CHP’li meclis üyesiyle programa katılması akıllara bazı sorular getirdi. Ancak Özeren, “Kimsenin aklına bir şey gelmesin. Bu Gündoğmuş’un farkıdır. Bizim belediye meclisimizde takım tutar gibi parti tutma anlayışı yok. Hem CHP’li hem de MHP’li meclis üyeleriyle büyük bir uyum içinde çalışıyoruz” dedi. CHP’li Süleyman Yılmaz ise, “Ben ilçeme ve bölgeme hizmet için meclis üyesi seçildim. İlçem için doğrunun yanında yanlışın karşısındayım” diye konuştu.

BAŞBAKAN’DAN FAKTÜLTE İSTEYECEK

Belediye Başkanı Mehmet Özeren, 1 Kasım yerel seçimlerinde Gündoğmuş’un % 56’lık oy oranıyla Antalya’nın 19 ilçesi içinde ilk sırada yer almasını da değerlendirdi. Bu sonucu beklediklerini ve bunun için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını anlatan Özeren, “Başbakan’dan ne isteyeceksiniz” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Sayın Başbakanımız söz verdiği gibi Antalya’nın oy şampiyonu olan Gündoğmuş’u en kısa sürede ziyaret edecek. Gündoğmuş’a yıllar sonra Devlet Baba gelecek. Devlet Baba tabi ki heybesi boş gelmeyecek. Başbakanımızdan her tarafı ormanlık alan Gündoğmuş’a bir Orman Mühendisliği Fakültesi kazandırmasını isteyeceğiz. Ayrıca bölgemizdeki sağlık sorununu tamamen ortadan kaldıracak tam teşekküllü bir hastane isteyeceğiz. Zaten bu konuda hükümetimizin çalışmaları var.”

BORÇSUZ BİR BELEDİYEYİZ

Görevde ikinci dönemini sürdüren ve yaklaşık 7 yıldır belediye başkanlığı yapan Özeren, 7 yılda borçsuz bir belediye yarattıklarını ve sıfır borcu olan nadir belediyelerden biri olduklarını söyledi. Büyükşehir Yasası’ndan sonra daha yaşanılabilir bir Gündoğmuş için umutlarının artığını kaydeden Özeren, “Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel bizim için bir şans. 13 milyonluk bütçemiz ve büyükşehir belediyesi ile uyumlu çalışmamız sayesinde ilçemizin tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz” dedi.