Alanyaspor'un Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta Akdeniz ekibi Papiss Cisse şoku yaşadı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan yıldız golcü, 61. dakikada sarı kart gördü. Kulübede sarı kart gören Papiss Cisse, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

CISSE CEZASINI TÜRKİYE KUPASI'NDA ÇEKEMİYOR

Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur maçında bugün Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Cisse'nin 4'üncü sarı kartı görmesinin ardından futbol severlerin aklında sadece bir soru var: Cisse cezasını kupa maçında mı çekecek?. Bu sorunun cevabı ise yanıt buldu. Cisse cezasını kupa maçında değil Galatasaray maçında çekecek. Kural gereği 4'üncü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen futbolcu cezasını lig maçında çekiyor..

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Öte yandan Galatasaray'la ismi anılan Cisse'nin sarı kart sonrası cezalı duruma düşmesi sosyal medyayı salladı. İşte o yorumlar...Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Cisse'nin yedek kulübesinde sarı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düşmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Rıdvan Dilmen: Papiss Cisse kulübede kart gördü, cezalı oldu. Sakat olduğu için oynamamış. Sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı için de cezalı duruma düşmüş. Böyle söyleniyor. Kadro 21 kişi olduğu için yazılmış ve kart görmüş. Bunu yapana kırmızı vereceksin. Ya da kadro 18 olsun

Güven GÜLEŞCE: Pappis Cisse yedek oturduğu maçta kart görerek cezalı duruma düştü. Ne tesadüfki hakkında transfer dedikoduları çıkarılan Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde. Bence oyuncunun ve Alanyaspor'un bu konuda bir açıklama yapması elzemdir.

Fatih Toksoy: Papis Cisse gelelim sana, ben oyuncunun zeki çevik ve en önemlisi AHLAKLI olanını severim. Adam kart görüp ceza almasın diye hocası oynatmıyor ama yedek kulübesindeyken bile anlaştığı cincona karşı oynamamak için kart görüyor. Sonra neymiş efendim temiz ligmişte mişmişte hadi ordan.

FB.S.B.D: 1 hafta öncesinde Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelmiş olsa ve 1 hafta sonra yedek kulübesinde kart görüp de Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşse; Papiss Cisse için şu an savcılar göreve davet edilmeye başlanmıştı bile. Ama konu Gs olunca, herkes 3 maymunu oynayacak şimdi.

Komutan: 2-3 hafta önce galatasaray'a transferi gündeme gelen papiss cisse galatasaray maçı öncesi sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Üstelik cisse hayatında ilk defa sarı kartı yedek kulübesinde gördü. galatasaray isminin geçtiği her şeyde hile hurda eyyam usulsüzlük. yeter artık!

Mehmet Berke: Fanatik gazetesi Galatasaray'ın Papiss Cisse ile görüştüğünü yazdı. Yedek kulübesindeki Papiss Cisse durduk yere hakeme itiraz etti ve sarı kart görerek Galatasaray karşısında cezalı duruma düştü. Galatasaray'ın transfer politikası hiç değişmiyor.

@cemal_3545: Alanyaspor Ankaragücü karşısında 2-0 önde çok rahat giden maçta Papiss Cisse yedek kulübesinden sarı kart görüp cezalı duruma düşüyor. Fikstüre bakıyoruz Alanyaspor bir dahaki maç gs ile oynuyor.

@oymakbasiÇ Alanyaspor öndeyken yedek kulübesindeki Papiss Cisse neden sarı kart görerek haftaya oynanacak Galatasaray maçında cezalı duruma düşer?

Bu rezil tiyatroya, bu rezil çarkı döndürenlere dur diyecek bir yetkili yok mu?

Matmazel:  Yedek kulübesindeki Papiss Cisse sarı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde oyuncunun ismi bahsi geçen takımla anılmıştı. Hayırlı işler.

Erkan Hakarar: Yedek kulübesinde sarı kart görüp G.saray maçında cezalı duruma düşmenin adı nedir? Papiss Cisse.!

Uğur Tülüce: Bir sonraki maçta oynamayayım diye kart göreni çok gördüm. Ama bir sonraki maçta oynamayayım diye yedek kulübesinde kart göreni ilk defa görüyorum.

Bilin bakalım. Alanya'nın bir sonraki maçı kiminle? Papiss Cisse

?ahin Kurtuluş??: “Alanyaspor'un yıldız golcüsü Papiss Cisse, yedek kulübesinde sarı kart gördü ve Galatasaray maçında cezalı duruma düştü” Vay be yedek kulübesinde???

Aygül: Papiss Cisse resmen pepsi cips diye okudum ilk bakışta.

Ugur celik: Bu rastlantı değil tabii ki. Nasıl bir dümen lan bu Papiss Cisse

Editör: TE Bilisim