Başkan Yücel, “Parksız mahalle kalmayacak” sloganıyla bütün mahallelere tek tek modern ve kullanışlı parklar kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Mahmutlar Mahallesi’nde 3130 m2’lik yeşil alana, Türk şairlerinin hayatlarını anlatan ve şiirlerinden örnekler bulunan “Şairler Parkı” vatandaşın hizmetine sunuldu.

37 ŞAİRİN HAYATI VE ŞİİRLERİ OLACAK

Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdığı Şairler Parkı’nda, 37 Türk şairin hayatları ve şiirleri yer alıyor. Aralarında Mevlâna, Yunus Emre, Mehmet Akif Ersoy, Nazım Hikmet Ran, Arif Nihat Asya, Attila İlhan, Can Yücel, Cemal Süreya gibi birbirinden ünlü 37 şairin isimleri ve eserleri bu parkta yaşatılacak.

GÖKHAN TEPE SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırılan Şairler Parkı’nın açılış töreninin hemen ardından ünlü sanatçı Gökhan Tepe, sevenleriyle buluşacak. 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30’da Mahmutlar Mahallesi Cumartesi Pazarı alanında, Alanya Belediyesi ile MAHKOD (Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği) iş birliğinde gerçekleştirilecek konserde, ünlü sanatçı Gökhan Tepe sevilen şarkılarını Alanyalılar için seslendirecek.

YÜCEL: “AÇILIŞIMIZA BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine ve Gökhan Tepe konserine bütün vatandaşları davet etti. Başkan Yücel; “Şehrimize yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Mahmutlar Mahallemize de temalı park projelerimiz kapsamında 3130 m2’lik yeşil alana modern ve şık bir park kazandırdık. İçerisinde 37 Türk şairin hayatlarının ve şiirlerinin yer aldığı parkımızın 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da açılışını gerçekleştireceğiz. Ardından da saat 21.30’da Cumartesi Pazarı alanında Gökhan Tepe konseri düzenleyeceğiz. Bütün vatandaşlarımızı hem şairler parkımızın açılışına hem de Gökhan Tepe konserine davet ediyorum.” dedi.