Yaklaşık 7 yıl önce Tunceli'de vatani görevi sırasında, ateşli silahla yaralanma sonrası Tetrapleji (kol ve bacakta işlev kaybı) teşhisi konulan ve hastalığı nedeniyle geçen günlerde Alanya EAH Palyatif Bakım Servisi'nde tedaviye alınan Gazi Çağrı Şafak Sertkaya'ya hastanede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Sürpriz doğum günü kutlamasına Alanya EAH Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, Alanya EAH Palyatif Bakım Merkezi Sorumlu Hekimi Oya Malbora Karadağ, Alanya EAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Muhammed Karaman ve sorumlu hemşireler katıldı.

Duygulu anların yaşandığı kutlamada Sertkaya, doğum günü pastasını üflerken dilek tuttu. Dileğini çevresindekilerle de paylaşan Sertkaya, bir an önce tedavisinin tamamlanmasını ve diğer gazilerin de eski sağlıklarına kavuşabilmelerini dilediğini belirtti. Oyuncak arabaları çok seven Sertkaya'ya, Başhekim Dr. Tevfik Yazan tarafından oyuncak araba hediye edildi.

Gazi Sertkaya, "Burada bir aile gibi olduk. İlgilerinden dolayı başta Başhekim Tevfik Yazan'a, hemşire arkadaşlara ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Başhekim Tevfik Yazan da "Biz burada büyük bir aileyiz. Hastalarımızın her biri bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Enerjimizi buradan mutlu ayrılan hastalarımıza borçluyuz. Çağrı bey gibi kahramanlar sayesinde bu ülke dimdik ayaktadır. Bizler tüm şehitlerimize, yakın zamanda kaybettiğimiz 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize 

Editör: TE Bilisim