Alanya Televizyonu ATV’de yayınlanan ve ilgi ile izlenen Haber Masası programı, komşu ilçe Gazipaşa’daki seçim heyecanını da ekranlara taşıyor. Bu akşam Gazipaşa’dan canlı olarak yayınlanacak olan Haber Masası programına CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Hidayet Bilgiç konuk olacak. 

CHP GAZİPAŞA’DA ADAY BOLLUĞU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi, Gazipaşa’da tam anlamıyla aday adayı bolluğu yaşıyor. Şu ana kadar 6 isim parti yönetimine müracaat ederek aday adaylığını açıkladı. İlk olarak meydana çıkan aday adaylarından biri de Hidayet Bilgiç oldu. Bu akşam Haber Masası programında hedeflerini anlatacak olan Bilgiç, medeni cesaretiyle de diğer aday adaylarına örnek oldu.

GAZETECİ TEKİN DE “MASA”DAHidayet Bilgiç Haber Masası'nda olacak

Gazeteci Ahmet Tunç’un hazırlayıp sunduğu Haber Masası, bu akşam saat 20.30’da Gazipaşa Yemen Kahvesi’nden canlı olarak yayınlanacak. Programa CHP’li Bilgiç’in yanı sıra Gazipaşa Sahil Gazetesi Sahibi Adem Tekin de konuk olacak. Tekin, soru ve görüşleriyle programa katkı sağlayacak. CHP’deki aday belirleme sürecinin de ele alınacağı Haber Masası, www.alanyatelevizyonu.com.tr adresinin yanı sıra Facebook / Alanya Televizyonu sayfasından da canlı olarak izlenebilecek. (Haber Merkezi)