Housekeeping camiasının buluşma noktası olarak görülen, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fuarında 7. Housekeeping Olimpiyatları eğlenceli ve bir o kadar da renkli görüntülere sahne oldu. Turizm Okulları ve Oteller olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen olimpiyatlarda, yarışmacılar; hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, havluyla figürler oluşturma, elektrikli süpürge ile hızlı süpürme, hızlı mopla süpürme, basket atma, mumya adam gibi çeşitli kategoride yarışarak hünerlerini sergilediler.

AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK

HOTED’in kurucusu, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Hakan Halit Yeni, olimpiyatlara destek veren, katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür etmesiyle başladığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“11. Kez katılıp, 7. Kez gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Housekeepıng Olimpiyatlarımıza Türkiye’nin dört bir yanından katılan meslektaşlarımızla ve çözüm ortaklarımızla bir araya gelmenin ve housekeepıng camiasını en üst perdeden temsil etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Housekeeping departmanı, konaklama sektörünün, yüzü aynasıdır. Sağlıklı yaşamın korunması ve geri dönüşüm turizminin yegane teminatıdır. Turizmde sürdürülebilirlik adına, housekeepingin her yönüyle geliştirilmesi, çıtasının yükseltilmesi sadece bu mesleğin mensupları için değil, işletmecilerimiz, yatırımcılarımız ve tüm turizm camiamız içinde çok büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen herkese canı gönülden bir kez daha teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım.  Dostlarımızın da destek ve katkılarıyla yapılan bu ve benzeri çalışmalar sayesinde housekeeping departmanı her yıl daha da önem kazmaya devam edecektir. Özellikle gençlerimize housekeeping departmanını sevdirmek ve mesleğe tercih edilirliği arttırmak adına, çalışmalarımıza en üst seviyeden devam edeceğiz.‘ 

MEMNUNUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Dernek başkanı sevgi Topuzel de, “HOTED Housekeepıng olimpiyatlar başta olmak üzere, desteğini esirgemeyen ana sponsorumuz Tolkar başta olmak üzere, kullanılan ekipmanlarda, ulaşımda, ikram gruplarımızda ve olimpiyatlarımızda ihtiyaç duyduğumuz her konuda bizlere desteğini esirgemeyen çözüm ortaklarımıza, bizleri onurlandıran turizmcilerimize, meslektaşlarımıza, saydı değer jüri üyelerimize, geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurulumuza, katılan ve katkı sağlayan üye ve meslektaşlarımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada çalışmalarımıza ara vermeden, tüm hızıyla devam edeceğiz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim