Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike sokaklarını rengarenk çiçeklerle donatarak cıvıl cıvıl bir görünüme kavuşturdu. Finike’de sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde, sokak, park, bahçe ve refüjlerde yaptığı çalışma ile 120 bin mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri, ilçe genelini çiçek bahçesine dönüştürdü. Ana caddelerde refüjlere dikilen değişik renkteki mevsimlik çiçekler farklı bir güzellik katarken, ortaya çıkan görüntü Finike’nin havasını değiştirdi. Finike’nin en güzel noktalarına değişik türden mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirilirken, mevcut durumda bulunan bitkilerin budama ve ilaçlama gibi genel bakımları yapıldı.
FİNİKE SOKAKLARI RENGARENK
Ekipler, Finike, Fatih Bulvarı, Adnan Menderes Caddesi, Akdeniz Bulvarı, Cumhuriyet ve Şehitler Parkı’nda peyzaj çalışmaları yaptı. Kavşaklara ve orta refüjlere mevsimlik Petunya, vapur dumanı, ateş çiçeği, kedi tırnağı, vinka ve tagates türünde 120 bin çiçek dikildi. Orta refüj, kavşaklar ve parklardaki ağaçların budama, ilaçlama gibi sezonluk bakımları yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucu Finike sokakları renk renk çiçeklerle daha estetik bir görünüm kazandı.