4 GÜN SÜRDÜ
4 gün süren 16. Alanya Uluslararası Caz Günleri, sona erdi. Caz Günleri’nin final akşamında Meltem Taşkıran birbirinden değerli ‘Barış Manço’ eserlerini Alanyalı caz severler için seslendirdi. 
MUHTEŞEM GECE
Sahneye ilk olarak çıkan Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Barış Manço’nun eserlerinden güzel bir sunum gerçekleştirdi. Barış Manço için hazırlanan belgeselin yayınlanmasıyla başlayan konserde yerli ve yabancı binlerce caz sever, Kızılkule meydanında gerçekleşen caz şöleninde Barış Manço şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.
BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ
Her yıl binlerce caz severi ağırlayan Kızılkule Meydanı’ndaki final akşamında Barış Manço şarkılarla anıldı. Barış Manço’nun “Dere Tepe Türkiye” programında “Bugün Alanya’dayız” cümlesine Meltem Taşkıran “Senin için biz de bugün Alanya’dayız.” diyerek konseri başlattı. 
CAZA DOYDUK
Mançoloji albümünün aranjörü ve müzik direktörü Eser Taşkıran’ın muhteşem sahne performansına vokalde ‘En İyi Yorumcu’ ödülüne sahip kardeşi Meltem Taşkıran, piyano-klavyede Hasan Eser Taşkıran, davulda Mert Türkmen, bas gitarda İsmail Hakkı Soyberk, trompette Barış Doğukan Yazıcı, gitarda Türker Otçu, trombonda Taşkın Akarsu eşlik etti.
YÜCEL'DEN MANÇO’YA PLAKET 
Barış Manço’yu anmak için düzenlenen final gecesine Manço’nun eşi Lale Manço Ahıskalı onur konuğu olarak katıldı. Manço Jazz Project’in unutulmaz performansının ardından sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gruba ve Lale Manço Ahıskalı’ya teşekkür plaketi takdim etti.
AZERİ ÜNLÜ MODACI CAZ GÜNLERİ İÇİN ALANYA’DAYDI
"Azad Azerbaycan" televizyonunda yayınlanan programın ünlü kültür-sanat uzmanı, aynı zamanda modacı Fahriyya Halafova da Caz Günleri için Alanya’ya geldi. "Zôvka Doqru" programı ve magazin programı için çekimler yapan Halafova’ya Başkan Yücel program sonrasında katkılarından dolayı teşekkür plaket takdim etti.