Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde haftalık değerlendirme toplantısı düzenyledi. Antalyaspor'da göreve başladığı günden itibaren takımının iyi gidişatı olduğunu hatırlatan Rıza Çalımbay, bu durumu devre sonuna kadar devam ettirmek istediklerini vurguladı. Ligin 2'nci yarısına çok zor maçlarla başlayacaklarını dile getirken Rıza Çalımbay, devre arasında Gaziantepspor ve Osmanlıspor deplasmanına hazır olmak istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir müsabakasında oyundan kopmadan iyi mücadele ettiklerini belirten Rıza Çalımbay, önceki maçlarını hep 1-0 kazandıklarını, bu defa 2 gol attıklarını hatırlattı. Charles'in cezalı olması nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyememesinin kendileri açısından dezavantaj olduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, kaleci Ferhat'ın tedavisinin devam ettiğini, forma giyme şansının yüksek olduğunu belirtti. Daha sonra 12 Aralık Pazartesi günü  sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına değinen Rıza Çalımbay, mutlaka puan kazanmaları gerektiğini vurgularken şunları söyledi: "Konumumuz, bulunduğumuz yer itibariyle bu maçı iyi bir sonuçla bitirmeliyiz. Hangi takım olursa olsun buradan puan ya da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç olacak. Fenerbahçe eski, 6-7 hafta önceki Fenerbahçe değil. Avrupa kupasında da çok iyi maç kazandılar. Avrupa'daki kazandıkları başarıdan dolayı saygımız sonsuz ama bizim de buradan çok iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Maçın başından sonuna kadar çok koşan, mücadele eden, girdiği pozisyonları değerlendiren takım kimliğinde olmalıyız. Ben takımıma güveniyorum çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum."

Devre arasına kadar oynayacakları Fenerbahçe, Bursaspor ile Kasımpaşa maçlarında kazanılan puanların takımının 2'nci yarıdaki hedefini belirleyeceğini kaydeden Rıza Çalımbay, "Ligin ikinci yarısına en zor başlayacak takımlardan birisiyiz" dedi.