Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı tarafından Regaib Kandili nedeniyle lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Parti binasının önündeki etkinliğe İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Gülşen ile partililer katıldı. Vatandaşlara ve turistlere lokma ikram edilmesinin ardından açıklama yapan Gülşen, “İçinde bulunduğumuz hafta, ülkemiz ve milletimiz açısından iki önemli tarihi yıldönümüdür. Birincisi 27 şubat; Türkiye'nin milli ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış, büyük bir liderin Erbakan Hocamızın vefatının 9'ncu yıl dönümü. İkincisi ise 28 Şubat. Ülkenin geleceğine ipotek koymuş bugün ki karmaşanın temelini atmış, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümü.
Şu dünya nice liderler görüp geçirmiştir. Akıllarda kalanların bazıları hayırla yad edilirken, bazıları da unutulup gitmiştir. Anılan, konuşulan, yaptığı devrimler ile iz bırakan özlenen liderlerden birisidir Necmettin Erbakan.

“ERBAKAN HOCA HAYATINI ÜLKE İÇİN HARCADI”
Savaştan çıkmış, yanmış, yıkılmış ülkemizde Batı'nın değerleri karşısında diz çöktürülmeye çalışılan bu milletin evlatlarına; özünü, inancını, kimliğini ruh kökünü yeniden hatırlatmış, bu topraklarda şeftaliden başka bir şey üretilemez denildiği günlerde, Gümüş Motor'u yaparak zihinlerdeki prangaları kırmış, sanayisi montajdan ibaret olan memlekete ağır sanayi ufku getirmiş. Her şeyden önce hak ve batıl arasındaki mücadeleyi hayatımızın merkezine koymuş. Zalimin korkulu rüyası, mazlumların sığınacağı liman olmuştur.
Bizler şahidiz ki Erkaban Hocamız hayatını ülkemiz ve bütün insanlığın kurtuluşu için harcamıştır. Bizler şahidiz ki Erbakan Hocamız bütün insanlığın saadetini tesis etmek için gece gündüz, son nefesine kadar gayret etmiştir. Allah kendisinden razı olsun. Rahmet ve özlemle anıyoruz. Ayrıca tüm İslam aleminin ve Alanya halkımızın mübarek Regaib Kandili’ni kutluyorum” dedi.

erbakan-hoca-insanligin-kurtulusu-icin-calisti.jpg