İBRAHİM İPBÜKER | ÖZEL HABER

Alanyaspor’un yıldız oyuncusu Emre Akbaba hakkında neredeyse sezon başından bu yana 3 büyük takımın her birinden transfer haberi geliyor.

Sezon ortasında Başakşehir’e gideceğine kesin gözüyle bakılan ancak iki yönetim arasındaki anlaşmazlıktan ötürü transferin gerçekleşmediği ortaya çıkmıştı.

Sezon başında Galatasaray’ın transfer listesine koyan ulusal basında teknik direktör Fatih Terim’in bu transferi kesinlikle istediğini yazmıştı. Ancak gerçeğin böyle olmadığı ve Emre için Türkiye’den gelen rakamların çok üstünde Avrupa’dan teklifler geldiği ortaya çıktı.

Neredeyse her ay en az iki haberi çıkan Emre Akbaba’nın büyük takımlara transfer olmak istemediği ve Avrupa’dan gelen tekliflere sıcak baktığı biliniyor.

Emre Akbaba için Alanyaspor yönetiminin kapısını çalan takımları zorlayan ve acele etmesini sağlayan en büyük nedenler arasında da Emre Akbaba’ya Avrupa’dan yapılan teklifler geliyor.

Emre Akbaba için Sevilla ve Cenk Tosun’un da formasını giydiği Everton’ın son olarak da Premier Lig’e yeni çıkan Wolverhampton Wanderers yöneticileri,  Alanyaspor yönetimiyle menajerler aracılığıyla irtibata geçtiği ve Emre’nin de Türkiye’de Alanyaspor dışında bir takımın formasını giymek istemediği öğrenildi.

Emre Akbaba için özellikle Avrupa’dan yapılan tekliflerin 10 milyon Euro’nun üstünde olduğu öğrenildi.