Aytemiz Alanyaspor'un 2. Lig'den bu yana formasını giyen ve turuncu yeşillilerle birlikte lig yükselen oyuncusu Efecan Karaca, cumatesi günü oynanacak Kasımpaşa maçını galibiyetle tamamlayıp ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde etmek istediklerini söyledi. Alanyaspor'da 2 şampiyonluk yaşayan Efecan, "Geçen hafta Bursa gibi zorlu bir deplasmandan üç puan aldık. Bizim için çok önemliydi. Rakiplerimizde galip gelmişti. Bu haftada evimizde cumartesi günü Kasımpaşa ile çok önemli bir maçımız var. Öncelikle bütün taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Kasımpaşa'yı yenersek ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde edeceğiz. İyi hazırlanıyoruz. Kasımpaşa'yı yenmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

ALANYASPOR'U MAHÇUP ETMEMEK İÇİN

Süper Lig'deki ilk golünü geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursaspor'a atan Efecan, yükselen performansıyla ilgili bir soruyu, "Ben Alanyaspor için elimden geleni herşeyi yapmaya çalıştım. Her zaman da yapmaya devam edeceğim.  İyi giden bir performansım var. Safet hocamın gelmesiyle birlikte kendi özgüvenim de yerine geldi. Safet hocam bana olan inancını gösterdi. Bende sahada hocamı ve Alanyaspor'u mahçup etmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam. Bundan sonra kalan dokuz maçta da en iyi performansımı göstermek istiyorum" diyerek cevapladı.

KÜME DÜŞME SIKINTISI YAŞAMAYIZ

Sezon baçında Kayserispor'dan transfer olan ve iki yıllık sözleşmeye imza atan sol bek Berkan Emir de gazetecilere verdiği röportajda Alanyaspor'un küme düşme sıkıntısı yaşamayacağını söyledi. 29 yaşındaki savunma oyuncusu Berkan Emir: "Kasımpaşa maçı hazırlıklarını bazı arkadaşlarımızın ülkesinin milli takımlarında olması sebebiyle eksik sürdürüyoruz. Biz Kasımpaşa maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Hocamız idmanları biraz yoğunlaştırdı. İyi de oldu diye düşünüyorum. Kendi sahamızda cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanıp ligde daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz" dedi. Kalan haftalarda Alanyaspor'dan nasıl bir performans bekliyorsun sorusuna Berkan, "Biz zaten iyi takımız. Safet hoca ile birlikte çok iyi bir ivme yakaladık. İki yenilgimiz var biri Başakşehir deplasmanı bir de iç sahada Fenerbahçe'ye karşı. Ama o maçları bile nasıl yenildiğimizi herkes gördü. Özellikle Başakşehir'den çok rahat puan alabilirdik. Fenerbahçe maçı da 2-0'dan 3-2 oldu. Biz alt sıralardan sekiz puan öndeyiz, bence küme düşme anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim