Alanya’nın en nezih mekanlarından birisi olan Happy Viking Ebrun Baari Restaurant, geçtiğimiz günlerde muhteşem bir doğum günü partisine ev sahipliği yaptı.

Mekanın işletmecisi Ebru Etik’in kardeşi Funda Etik için düzenlenen doğum günü partisine Alanya’nın seçkin simalarının yanı sıra ünlü sanatçılar Birgül Terzi, Serdar Onur, Sonat Durukan da katıldı. Doğun günü partisi nedeniyle bir araya gelen seçkin davetliler, ünlü sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Mekan olarak bu tür özel günlere ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini ifade eden Ebru Etik, “Profesyonel kadromuz ve zengin mutfağımızla canlı müzik eşliğinde nezih ve kaliteli ortamda eğlenmek isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Yeni yaşına muhteşem bir doğum günü partisi ile giren Funda Etik de çok mutlu olduğunu ifade ederken, “Bu özel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Happy Viking Ebrun Baari Restaurant, bir kere daha farklılığını ve kalitesini ortaya koydu” şeklinde konuştu.