Manavgat Belediyesi ve Nashira Hotel işbirliğiyle düzenlenen yarışlara yurtiçi ve yurtdışından 25 takım katıldı. Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, yarışmada 250 sporcunun mücadele ettiğini söyledi. Sporun insanları sağlıklı yaşamaya sevk ettiğini dile getirerek, kendilerinin özellikle sigara konusunda hassas olduklarını belirten Aydoğan, herkesi sigarayı bırakmaya çağırdı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de birlik ve beraberlik içinde olunması gereken günlerden geçtiklerini kaydederek, Manavgat Belediyesi olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla sosyal ve sportif etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

 Titreyengöl Dragon Kano Yarışları'na özel önem verdiklerini ifade eden Başkan Sözen, "Bu sene festivale 250 sporcu 25 takım olarak katılıyor. Bundan dolayı çok memnunum. Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir'den ödünç aldığımız kanoları kullandık. Yarışları geleneksel hale getirmek için bu sene kendimiz yurtdışında kano yaptırttık. İnşallah gelecek yıllarda çok daha iyi, çok daha profesyonel takımların katılacağı yarışlar düzenleyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından su gösterisi ve animasyon ekiplerinin gösterileri gerçekleştirildi. İlk gün gerçekleşen protokol yarışlarına Manavgat Belediyesi, MATSO, İlçe Tarım ve Özel Eğitim Merkezi ekipleri katıldı. Protokol yarışlarını Manavgat Belediyesi kazanırken, takımda Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yer aldı. Titreyengöl Dragon Kano Yarışları 23 Ekim Pazar Günü düzenlenecek profesyonel yarışlarla sona erecek.