Alanya'da bir petrol istasyonun önüne Büyükşehir Belediyesi Alanya yetkililerinin izniyle kondurulduğu iddia edilen dondurma satış  standı, çevre esnaftan ve vatandaşlardan büyük tepki almıştı.

 Konuyla ilgili harekete geçen isim Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, yaptığı açıklamada tepkisini dile getirmiş ve haksız rekabet olduğu gerekçesiyle, dondurma standının derhal kaldırılması gerektiğini söylemişti.

Gerçek Alanya Gazetesi’nin dün, “Büyükşehir tadını kaçırdı” başlıklı haberiyle gündeme getirdiği konuyla ilgili olumlu gelişme yaşandı. Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla, sorunun çözüldüğünü söyledi.

TÜREL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Demir, açıklamasında şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde petrol istasyonu önüne kondurulan ve dondurma satışı yapılan standın kaldırılması için verdiğimiz mücadele sonucunda sevindirici haberi aldık. Stand kaldırılacaktır. Bu konuda bizlere desteğini veren ve standın kaldırılması talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel başkanıma teşekkür ederim" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim