YENİDEN LİDERLİK DİLEDİ
Alanyaspor, Süper Lig'de Göztepe'yi pazar günü evinde ağırlayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Cengiz Aydoğan tesislerinde sürdürüyor. Milli takım kadrosunda yer aldığı için önceki antrenmanlara katılmayan Efecan Karaca da takıma geri döndü. Çalışma öncesinde Karaca'nın doğum günü de kutlandı. Pastadaki mumları üfleyen Efecan, başarılı bir sezon ve kulübü için yeniden liderlik diledi.
TAKIMIN HÜCUM GÜCÜ
Alanyaspor, 3. haftasında liderliğe yükseldiği Süper Lig'de 8 hafta sonra Trabzonspor mağlubiyetiyle zirveden inmişti. Lider Demir Grup Sivasspor'un 2 puan gerisinde olan turuncu-yeşilli takımda Göztepe karşısında tek hedef galibiyet. 30 yaşına basan tecrübeli oyuncu, bu sezon da takımın en önemli hücum kozlarından biri oldu. 10 maçta forma giyen milli oyuncu, 2 asiste imza attı. 
102 MAÇA ÇIKTI
Geçen sezon ise 34 maçta 7 asist ve 2 gol ile tam 9 gole katkı koyan Efecan, Şimşeklerin başarısında en önemli isimlerin başında gelmişti. Süper Lig'de bugüne kadar 102 maça çıkan Karaca, 8 gol atarken, 19 da asist yaptı. Efecan Karaca, teknik direktör Erol Bulut'un da takımda en güvendiği isimler arasında yer alıyor.