Geçtiğimiz günlerde 10’uncu yılını kutlayan Doğru Hasar Merkezi Danışmanlık A.Ş., trafik ve iş kazası mağdurlarının sorunlarına anında çözüm bulmasıyla dikkat çekiyor.

Şirketin Akdeniz Bölge Müdürü Nilfigan Aydın, yaptıkları çalışmalarla ilgili Gerçek Alanya Gazetesi’ne bilgi verdi. Alanya merkezli olmak üzere, Burdur, Antalya, Adana ve Mersin şubeleriyle geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini ifade eden Aydın, “Trafik Kazası mağduru iseniz bize başvurun” dedi.

HİÇ MASRAF ETMEYECEKSİNİZ

Nilfigan Aydın, çalışmalar ve sistemle ilgili şu bilgileri verdi: “Sizlerin ve yakınlarınızın karıştığı kaza olayları sonrasında bilgi sahibi olmadığınız haklarınızın varlığından sizleri haberdar ediyor, yol gösteriyoruz. Sigorta kapsamındaki maden ve iş kazaları, faili meçhul trafik kazaları, sigortasız araçlar ile yabancı plakalı araçların karışmış olduğu kazalar sonucunda karşılaştığınız sorunlarınızın çözümünde, uzman ve deneyimli kadromuzla sorunlarınızın giderilmesi için çalışıyoruz. Siz hiç masraf etmeyecek, yorulmayacaksınız. Hak edilecek tazminatların tamamı sigorta şirketleri tarafından sizin vereceğiniz banka hesabına yatırılacaktır.”

Doğru Hasar Merkezi Alanya’da Şekerhane Mahallesi, Tevfikiye Caddesi, Tokuş Apartmanı’nda hizmet veriyor. (Haber Merkezi)