Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk olarak İlköğretim Haftası dolayısıyla Hükümet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Anıt Önünde düzenlenen İlköğretim Haftası törenlerine Başkan Yücel’in yanı sıra Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Alanya Milli Eğitim Müdürü Er'in çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Ardından Nezihat-Abdullah Doğan İlkokulu'nda da bir tören düzenlendi.

İLK DERS ZİLİNİ BAŞKAN YÜCEL ÇALDI

Nezihat-Abdullah Doğan İlkokulu’nda düzenlenen törende açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin özel hazırladıkları gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Daha sonra Başkan Yücel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Okul Müdürü Abdullah Tüver ve hayırseverlerle birlikte ilk ders zilini çaldı. Başkan Yücel ve beraberindeki heyet, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

BAŞKAN YÜCEL AHEP’İN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen törenin ardından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin düzenlediği 2017-18 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Açılış töreni, AHEP Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner’in açılış konuşması ile başladı.

YÜCEL: “ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, açılış töreninde yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Hamdullah Emin Paşa Üniversitemiz Alanyamızın önemli değerlerinden bir tanesi. Eğitim, bu şehrin gelişiminde en önemli faktörlerinden birisidir. Bizler de ‘Hayatta En Hakiki Mürşidin İlim’ olduğuna inananlardanız. Bu vesile ile bütün akademik ve idari personelin ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılınızı kutlar, başarılı bir sene geçirmesini temenni ederim.”

ŞEREF BELGELERİNİ BAŞKAN YÜCEL TAKDİM ETTİ

Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere ilk dersini “Yaşamımız ve Gıdalarımız” konu başlığıyla emekli öğretim görevlisi, Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu verdi. Daha sonra ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2016-17 güz ve bahar döneminde başarılı olan öğrencilere ‘şeref belgelerini’ takdim etti. Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından düzenlenen 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonra erdi.