İnsanlığın varoluşundan günümüze değin güzelleşmek ve güzel görünmek, bireylerin değişmez isteği olmuştur. Dr. Tahsin Biner tarafından kurulan ve hizmete açılan Dermalanya, bu karşı konulmaz genç ve güzel görünme arzusu için uzman ekibi ve dünya standartlarında ekipmanları, kaliteli hizmet anlayışı ile hem yurt içi hem de yurt dışından gelen hastalarına doktor kontrolünde başarılı operasyonlar uygulamakta ve medikal çözümler getiriyor.

Uzman Estetisyen Kadriye Burak tarafından işletilen Dermalanya Güzellik ve Sağlık Merkezi’nde işinde profesyonel olan Melis Kara, Adile Şimşek ve Halime Leshabi görev yapıyor. Çalışmalarla ilgili Gerçek Alanya Gazetesi’ne bilgi veren Kadriye Burak, bazı hizmetleri şöyle anlattı:

VAJİNAL DARALMA

“Doğum sonrasında veya ilerleyen yaşlarda, vulva ve vajinanın esnekliğinde azalma ile idrar tutamama ve cinsel aktivite sorunları ortaya çıkabilir. Beladona, kadınların yaşamlarının en güzel dönemlerine dönmelerine yardımcı olan inanılmaz bir lazer uygulamasıdır. Anestezi gerektirmeyen, kanama ve ağrıya yol açmayan bu vajinal rejuvenasyon girişimi ortalama 20 dakika sürmekte, ayrıca günlük hayat akışını etkilememektedir.

DİYETİSYEN

Dermalanya Beslenme & Danışmanlık bölümü bünyesinde, bireylere özgü beslenme danışmanlığı hizmeti verilmekte olup, bireyin sağlık durumu, sosyal hayatı, yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları hakkında bilgi alınarak beslenme programı oluşturulmaktadır. Diyetisyenimiz eşliğinde her hafta ücretsiz yağ ve kas ölçümleri yapılmaktadır. 

DETOX

Kişisel bakım, estetik ve güzelliğe dair yapılan tüm işlemlerin yanında ruhen ve bedenen de rahatlatan Detox programları hazırlıyoruz. Toksinlerden arındıktan sonra daha hızlı kilo verebilir ve mevsim geçişlerinde enerjinizin düşmesine engel olabilirsiniz. Detox ile vücudunuzu şaşırtın.

PİLATES REFORMER

Günlük yaşam standartlarınızı yükselten, sırt ağrısı, postür bozukluğu, fiziksel dengesizlik gibi ilgili ağrıların hafiflemesine, kas gücünün artması, denge ve koordinasyona yardımcı olan reformer programları, özel eğitmen eşliğinde, özel odasında Dermalanya ekibi ile hizmetinizde.”

Dermalanya Güzellik ve Sağlık Merkezi, Babaoğlu Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi Joseph Apartmanı’nda hizmet veriyor.