KOZLARINI PAYLAŞACAKLAR

Alanyaspor ile Antalyaspor'un karşı karşıya geleceği Akdeniz derbisinde geri sayım başladı. Ligin 15. haftasında bugün saat 20.30'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi iki Antalya ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde zor günler geçiren kırmızı-beyazlılar için hayati önem taşıyan maç öncesi teknik direktör Stjepan Tomas ve ekibini en çok düşündüren forvette yaşanan gol sıkıntısı.

ALANYASPOR'UN İLK 11

Diğer Antalya ekibi Aytemiz Alanyaspor ise ligde üst sıralardan kopmamak için mutlak 3 puan parolasıyla hazırlandığı maç için golcü oyuncusu Cisse'yi özel olarak hazırlıyor. İki hafta takımdan ayrı kalan Sengelli oyuncunun bugün ki maçta takımın en büyük gol silahı olacak. Turuncu-yeşillilerin golcü oyuncuları Djalma ve Fernandes ise takımlarını galibiyete taşıyabilecek iki isim olarak gösteriliyor. Alanyaspor'un muhtemel 11. Marafona, Baiano, Caulker, Tzavellas, N'Sakala, Siopis, Ceyhun Gülselam, Efecan Karaca, Bakasetas, Fernandes, Cisse.

İŞTE ANTALYA'NIN KADROSU

Teknik Direktör Stjepan tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer aldı: Ferhat, Boffin, Diego, Celustka Tarık, Nazım, Salih, Eren, Charles, Hakan, Yekta, Serdar, Ufuk, Chico, Harun Alpsoy, Aatıf, Amilton, Doğukan, Fredy, Gustavo, Mukairu. Kırmızı-Beyazlılarda Aly Cissokho, Gelson Dala, sakatlığı bulunan Harun Kavaklıdere ve Bahadır Öztürk kafilede yer almadı.

SİNEMA FİYATINA MAÇ!

Aytemiz Alanyaspor'un, Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri ise Çarşamba'dan itibaren satışa sunuldu. Turuncu- yeşilli kulüpten yapılan açıklamaya göre maraton ve kapalı tribün 35 TL, kale arkaları 20 TL ve misafir tribün biletleri 26 TL'den satışa sunuldu

VİDEO HAKEMİ AYDINUS

Maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılığını Volkan Ahmet Narinci ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmada 4’üncü hakem olarak Ferhan Kestanlıoğlu görev yapacak. Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi Fırat Aydınus, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Alper Çetin oldu. Maç, Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak.