Antalya’nın ilçelerini ziyaret etmek ve sorunları yerinde dinlemek için yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, önceki gün Gazipaşa çıkarması yapmıştı. Budak’ın dünkü durağı ise Alanya oldu. Budak Alanya’da ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Sokağa çıkan Budak Alanya merkez’de bir süre dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kısa gezinin ardından ise Vekil Budak, ilçe teşkilatında partililerle buluştu. Teşkilatı ziyaret eden Budak, partiye kaydolan 3 kişiye de rozet taktı. 

ANTALYA VEKİLLERİ AKTİFLEŞECEK

Antalya'nın bütün ilçelerinde bundan sonra bütün milletvekillerinin aktif olacağını belirten Budak, “Alanya ziyareti ile birlikte 9 ilçe ziyareti yaptık. Batı ilçelerinin hemen hepsini tamamladık. 31 Mart’ta yerel seçimleri tamamladık ama maalesef tamamlayamadık. İstanbul'la ilgili bir kazanılmış bir seçimin, alınmış bir mazbatanın tekrar geri alınması bizim demokrasi tarihimizde olmadığı gibi demokrasi ile yönetilen demokratik ülkelerin hiçbirinde görülmüş bir durum değildir. 17 gün belediye başkanlığı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu 17 günde zaten neler yapacaklarını gösterdi. Hak edilmemiş bir şekilde yasaya, anayasaya aykırı bir şekilde 17 gün sonra mazbatası geri alındı. 23 Haziran'da ise 13 bin oy ile kazanılmış bir seçimi 816 bin farka çıkararak Türkiye'ye demokrasi güçlerinin ve aynı zamanda da halkı dikkate almayan, ciddiye almayan siyasi iktidarların ne olabileceğini gösterilmiş oldu” dedi.

“YÖNETİMLERE RAPORLAR İLETİLECEK”

İlçelerde ve Alanya'da yapmış olduğu görüşmeler sonucunda bazı raporlar hazırlanacağını söyleyen Budak, “ciddi bir ekonomik siyasi ve sosyal politikalar ile ilgili bir rapor hazırlığı içerisindeyiz. Sizlerden aldığımız bilgilerle, bu raporlarla Antalya'nın bir fotoğrafını çekeceğiz. Kırsalından sahiline kadar tüm sektörlerin bir fotoğrafını çekiyoruz. Bu rapor öncelikle bizim ilçe belediye başkanlarımız ile ilgili beklenen talepleri, aynı zamanda yaşanan sorunları o belediye başkanlarımıza, ‘ilçe belediye başkanları raporu’ şeklinde düzenlenecek ve iletilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hazırlanmak üzere Antalya'nın tüm ilçelerinin talep ve sorunlarını, beklentilerini kapsayan sürdürülebilir belediyecilik ile ilgili bir rapor vereceğiz. Bir raporda genel merkezimize hazırlayıp vereceğiz. Bu çalışmalar kapsamında 8 ilçenin raporları hazırlanmış durumda. Tamamı bittikten sonra da masa başında oturup bu çalışmayı yürüteceğiz” diye konuştu. 

“ŞEBNEM’E DESTEK OLUN”

Bir süredir Lösemi tedavisi gören ve ilik bekleyen Şebnem Köseoğlu’na destek çağrısı yapan Budak, “Şebnem Köseoğlu'na kök hücre konusunda destek olalım. Sizler sayesinde insanlar güzel günler görecek. Bunları düşünün, bu desteği esirgemeyin. Şebnem kardeşimize destek verin” ifadelerini kullandı.

SONRAKİ DURAK ZİRAAT ODASI

Budak, İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Alanya Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile buluşan Budak’a İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve çok sayıda partili de eşlik etti. Alanya’daki zirai gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Budak, Göktepe’den bizzat sorunları dinledi ve notlar aldı. Budak son olarak ise Alanya Kent Konseyi Yönetimi ile bir araya geldi. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve yönetimi ile sohbet etti. Başkan Budak ALESO Başkanı Nuri Demir ile de buluştu.