65 yaş üstü evlerinden çıkamayan yurttaşlara bir süredir maske ve kolonya yanında da Erdoğan'ın bir mektubu ulaştırılıyor. CHP'li Muharrem İnce, kolonya ve maskelerin üzerinde Erdoğan'ın adının yazılı olmasına sert tepki gösterdi.  İnce, şu ifadeleri kullandı: “7 maaşınla 65 yaş ve üstü 7.5 milyon vatandaşımıza maske ve kolonya hediye edemeyeceğine göre parti genel başkanı olarak şahsının hediyesi gibi davranmayacaksın. Bu kolonya ve maske ‘şahsım’ın değil, devletimizin, milletimizin hediyesidir, milletimizin vergileriyle alınmıştır.”
CHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Karagöz de İnce’nin ve AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’nun paylaşımını karşılaştırdı. 
AK Partili Halimoğlu’nun CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in belediyenin yardımlarını şahsi bir yardım ve lütuf şeklinde yapmaması konusunda eleştirdiğini hatırlatılan Karagöz, aynı şekilde İnce’nin eleştirisine ise AK Partililerin ‘Kıskanıyorsunuz’ düzeyinde yanıt verdiklerini söyledi. Karagöz, “Bir yandan korona virüs siyaset üstü derken, diğer yandan siyaseti sonuna kadar yapıyoruz. Bu süreç gerçekten siyaset üstü olacaksa, Sağlık Bakanı'nın başkanlığında tüm partilerin sağlık politikalarından sorumlu temsilcilerinin katılımıyla bir kurul oluşturmakla başlar. Aksi halde söylemler, dilemenin ötesine geçemez” dedi. – Haber Merkezi 

chp’den-propaganda-elestirisi .jpg