CHP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen seçimlerde ilk gün Güllerpınarı, Kızlarpınarı ve Fığla Mahallesi delegeleri için oy kullanıldı. CHP’li üyeler Güllerpınarı’nda 29 delege, Fığla Mahallesi’nde 15 delege ve Kızlarpınarı’nda 7 delegeyi seçmek için sabah saat 10:00 ile akşam 17:00 arasında oy kullandı. İlçe başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Coşkun Karadağ beyaz liste ile, Ömer Zavlak mavi liste ile Sefa Çorbacı ise kırmızı liste ile delege seçimlere girdi. Listelerde ortak olan isimler direkt olarak delege oldular. Ortak isimlerin dışında kalanlar ise seçim sonuçlarına göre belirlendi.

Üç başkan adayı oyların sayımını yan yana izledi. 29 delege çıkaracak olan Güllerpınarı Mahallesi’nde beyaz liste 70, mavi liste 35 ve kırmızı liste 18 oy baldı. Bu sonuçlara göre Güllerpınarı Mahallesi’nin delege listesinin Kemal Deke, İlknur Akpınar, Nazmi Zavlak, Ümran Aykut, Şevki Süvari, Murat Toktaş, Necati Vural, hakkı Vural, İsmail Haboğlu, Müşerref Demirci, İsmail Alkaşı, Sevgül Mırrıkoğlu, Halima Dim Ceylan, Mevlüt Yalçınkaya, Nail Güzeler, Cihan Baba, Hüseyin Sedef, Nurettin Uysal, Şengül Eyidoğan, Mustafa Akın, Selvihan Tosun, Tayfun Uzun, Alime Handan Türkyılmaz, Şerefnur Kayhan, Süleyman Ünal, Tahsin (Bülent) Akçay, Emine Ganal, Emine Almaz ve Neşet Ermiş isimlerinden oluşması bekleniyor.

15 delege çıkaracak olan Kızlarpınarı Mahallesi’nde de beyaz liste 21, kırmızı liste 18 ve mavi liste ise 17 oy aldı. Bu sonuçlara göre Kızlarpınarı delegelerinin şu isimlerden oluşması bekleniyor; Mustafa İyiol, Özlem Özbudak, Mustafa Kandemir, İsmail Yaman, Kemali Hacıkadiroğlu, Hicran Topçu, Hasan Yalçın, Ahmet Avşar, Kamil Bilgin, Saliha Taneri, Erdal Ertuğ, Rıza Çelik, Ferda Özçelik, Yılmaz Özkıran, Muhsin Alataş,

7 delege çıkaracak olan Fığla Mahallesi’nde ise beyaz liste 13, mavi liste 7, kırmızı liste ise 3 oy aldı. Bu sonuçlara göre Erdoğan Takavut, Hüseyin Koçaroğlu, İrfan Akgün, Mevlüt Güven, Onur Coşkun, Ali Rıza Kızılkaya ve Şevki Hacıoğlu’ndan oluşması bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇARŞI, ŞEKERHANE, HACET VE CUMHURİYET MAHALLESİ

Çarşı, Şekerhane, Hacet ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 13 Kasım Çarşamba günü 10.00-17.00 saatleri arası sandık kurulacak. Saray, Kadıpaşa ve Dinek Mahallesi’nde 15 Kasım Cuma günü 10.00-17.00 saatleri arası seçim yapılacak. Oba, Cikcilli, Çıplaklı ve Tosmur Mahallesi’nde 18 Kasım Pazartesi günü 10.00-17.00, Sugözü, Küçükhasbahçe, Büyükhasbahçe, Bektaş, Tepe, Tophane, Hisariçi ve Yasırali Mahallesi’nde ise 20 Kasım Çarşamba günü 10.00–17.00 saatleri arası sandık kurulacak.

BATI ALANYA’DA 22 KASIM’DA
Konaklı, Payallar, Türkler, Avsallar, İncekum ve Okurcalar Mahallesi’nde 22 Kasım Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arası seçim gerçekleştirilecek. Kestel, Demirtaş, Kargıcak ve Mahmutlar’da ise seçimler 23 Kasım Cumartesi günü 10.00–17.00 saatleri arası yapılacak. Alanya’daki diğer kırsal mahallelerde ise delegeler CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda kurulacak sandıklarla 25 Kasım Pazartesi günü belirlenecek. (Haber Merkezi)