Hatice Şekerci

Üyeler saat 10:00’da ilçe binasına gelerek oy kullanmaya başladılar. Saat 17.00’da ise sandıklar kapandı, oy sayımına geçildi. Üç başkan adayı Coşkun Karadağ, Sefa Çorbacı ve Ömer Zavlak oy sayım işlemini birlikte izlediler. İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın’da CHP ilçe Binası’na gelerek Çoşkun Karadağ, diğer başkan adayları ve oylama sonuçlarının açıklanmasını bekleyen partililerle birlikte sayım işlemini izledi.

15 delegenin belirlendiği Şekerhane Mahallesi’nde Ömer Zavlak’ın listesi mavi liste 14, Sefa Çorbacı’nın listesi kırmızı liste 20 ve Coşkun Karadağ’ın listesi beyaz liste 33 üyenin oyunu aldı. Bu sonuçlara göre ŞekerhaneMahallesi delegelerinin şu isimlerden oluşması bekleniyor; Raif Karagöz, Zuhal Sirkeli, Şengül Yeşildal, Mehmet Can Karagöz, Perihan  Tığlı, Ertuğrul Yeşildal, Ayşe Toktaş, Mehmet Dizdaroğlu, Mustafa Ateş, Dumlu Özcan, Atilla İncebacak, M.EsatÇintaş, M.Can Baysal, Şükrü Ağaoğlu, N.Sema Yürütür.

10 delege çıkaracak olan Cumhuriyet Mahallesi’nde ise kırmızı liste 8, mavi liste 13 ve beyaz liste 14 oy aldı. Cumhuriyet Mahallesi delegelerinin şu isimlerden oluşması bekleniyor;Osman Özcan, Aynur Güner, Mehmet Kural, Ali Takavut, Mustafa Eroğlu, Talat Demir, Halil Durusoy, Ahmet Çolak, Kemal Koldakoç ve Feray Atalay.

15 delege çıkaracak olan Hacet Mahallesi’nde ise kırmızı liste 7, mavi liste 9 ve beyaz liste 19 oy aldı. Hacet Mahallesi delegelerinin şu isimlerden oluşması bekleniyor; Eray Erdem, Ali Güzel, Harun Seki, Ümit Yaşar Barut, Birkan Ceylan, Dilek Antepli, Bülent Kandemir, Kamil Öztürk, Sedat Çiftçi, Ergül Çıtak, Haydar Diker, Firuzan Kargı, Lütfullah Bülent Ede, Mehmet Taşçı ve Yahya Arslan.

6 delegenin belirleneceği Çarşı Mahallesi seçimlerinde de mavi liste 3, kırmızı liste 10 ve beyaz liste 18 oy aldı. Çarşı Mahallesi delegelerinin şu isimlerden oluşması bekleniyor, Mehmet Hacıkadiroğlu, Sefa Çorbacı, Yekta Fırat, Nadiye Tufan Göl,Mehmet Güldal ve Gürsel Faiz.

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİM”

Seçimleri değerlendiren ilçe başkanı Coşkun Karadağ, “bugün yaklaşık 46 delege seçilecek. Daha önce de belirttiğim gibi biz bütün delege seçimlerinde CHP’nin seçimlerini coşku içinde yapıyoruz. Seçimlerimiz 7’nci ve 8’nci grup olarak 25 Kasım’a kadar devam edecek. Ben bu dönem ilçe başkanıyım ancak diğer arkadaşlarıma da eşit mesafedeyim” dedi.

“DEMOKRATİK BİR YARIŞ”

Diğer başkan adayı Sefa Çorbacı’da, “delege seçimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Çok demokratik bir yarış. Tabi pazartesi günü 3 tane bu gün 4 tane mahallenin delege adaylarını seçtik. Tüm hzıyla devam ediyor, daha beldeler var merkezdeki mahalle delege seçimlerimiz devam edecek, umutluyuz devam ediyoruz, bu iddiada sonuna kadar gideceğiz, sonuçta şunu da blirtmek isterim delegelerin %70-80’ni aynı,üç aday da hemen hemen aynı isimleri yazıyorlar, birinci, ikinci, üçüncününde kimin olduğu çok önemli değil, önemli olan CHP, inşallah bunu da aynı bu şekilde bu seviyede devam ettiririz diye düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim