Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Gençlik Kolları Başkanlığı organize ettiği kahvaltıyla 31 Mart Yerel Seçim'in startını verdi. Cumartesi günü  Oba Olive Garden'de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde CHP Alanya İlçe Teşkilatı ile İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı bir araya geldi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı etkinliğine CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, CHP'liler ve İYİ Parti yöneticileri katılım sağladı.  Geniş katılımla buluşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem konuşmasında şu sözleri söyledi, "Biz göreve geldiğimiz günden beri hep bir amacımız vardı, 2019'a daha dinamik sloganıyla yola çıktık. Önümüz de bir genel birde yerel seçim vardı. 24 Haziran seçimlerinde kazanan Cumhur İttifakı oldu. Aslında 24 Haziran'dan bu tarihe kadar yaşanan süreçte insanlar şunun farkına vardı millet ittifakı kazansaydı milletimiz kazanacaktı. Biz her seçimde belki şu kelimeyi çok söylemişizdir, 'bu seçim çok önemli' ama şu bir gerçek ki ülkenin yapı taşlarının yerinden tamamen sökülmemesi için gerçekten ama gerçekten, bu seçim çok önemli" dedi.

'KARDEŞÇE YAŞAYALIM'

CHP İlçe Gençlik Kolları olarak  her zaman olduğu gibi bugünde Ulu Önder Atatürk'ün gençliğe emanet ettiği bu toprakları en güzel şekilde koruyup kollayacaklarını ve gelecek nesillere bırakmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Erdem, "Bizler hep beraber üreten, zenginleşen, adaletli paylaşan bir Türkiye yaratacağız. 31 mart seçimlerine sayılı gün kaldı. Bizler inanıyoruz 1 Nisan sabahına Türkiye çok güzel uyanacak. Bu ülkenin kurucu değerlerine, kültürüne ve kutsallarına saygı duyan, geçmişiyle barışık, geleceğe umutla bakan, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının emanet ettiği, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan, bir anlayış Alanya ve Antalya'da hakim olacak.Gelin, ortak akılda, beraber yönetme kültüründe buluşalım. Gelin sanatta, bilimde buluşalım. Gelin doğa sevgisinde kenetlenelim. Gelin emeğe hak ettiği değeri beraber verelim. Gelin hayalini kurduğumuz Alanya ve Antalya Büyükşehir belediyesine bayrağımızı beraber dikelim. Genciyle ,yaşlısıyla ,zenginiyle ,fakiriyle  Din,dil,ırk,mezhep gözetmeksizin Türkiye Cumhuriyeti bayrağının altında ötelemeden ve ötekileştirmeden kardeşçe yaşayalım. Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette birleşmesiyle mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde edeceğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelecektir.  Bu etkinliğimizde emeği geçen ve bizlere destek veren herkese canı gönülden teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım" diye konuştu.

'KENDİNE GEL MESAJI VERECEĞİZ'

Erdemin konuşmasının ardından kürsüye çıkan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı düzenlenen kahvaltının yerel seçimler öncesi moral depolamak, bilgi alışverişinde bulunmak ve kaynaşmak olduğunu söyledi. "CHP olarak hedefimiz tek, yolumuz net, kararımız son derece açıktır" diyen Çorbacı, "Amacımız hem Antalya Büyükşehir hem de Alanya Belediyesi'ni kazanmaktır.  Bu kahvaltı bir anlamda yerel seçimlerin startı anlamına gelmektedir. Bundan böyle sık sık yan yana geleceğiz, fikir alışverişinde bulunacağız. Doğrularımızı ve eksiklerimizi konuşacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın desteği ile  uygulanan yanlış politikalarla halkı mağdur edenlere kendine gel mesajı vereceğiz. Mart'ın sonu bahar olacak inşallah. Bu organizasyonu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanımız Çağdaş Erdem'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)