Babasının vefatı nedeniyle ertelenen kongreye herkesi davet eden Kadın Kolları Başkan Adayı Didem Karagöz, “Sevgili babamın son isteği bu kongreyi yapmamızdı” dedi. 

CHP eski ilçe başkanlarından ilçe siyasetinin duayen isimlerinden Raif Karagöz’ün vefatı nedeniyle ertelenen CHP Alanya İlçe Kadın Kolları Kongresi, yarın saat 11.00’da ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kongrede Raif Karagöz’ün kızı Didem Karagöz tek aday olarak girecek. Partili kadınların oy kullanacağı kongre öncesi bir açıklama yapan Didem Karagöz, herkesi kongreye davet etti. Karagöz, “Sevgili babamın son isteği bu kongreyi yapmamızdı. Kadın-erkek, partilimiz veya değil tüm dostlarımın varlığından güç alacağım” dedi.  
Raif Karagöz’ün oğlu CHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Karagöz de “Vefatından 2 gün önce babam bana ‘Ben gelemiyorum, sen orada ol, orayı doldurun’ demişti. Onun bana verdiği son görevi ve isteği olarak, tüm partililerimizi ve halkımızı bu pazar saat 11.00'de ALTSO konferans salonunda düzenlenecek CHP Alanya Kadın Kolları Kongresi'ne davet ediyorum. Partimize şimdiden hayırlı olsun” dedi. (Erkan Uysal)