Açıklama şu şekilde:

“Alanya’da kamu kurumlarında gün geçmiyor ki yeni bir talihsizlik daha yaşanmasın. Hatırlarsanız 4 Mayıs 2018’de yeni SGK Binası açılışında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu siyasetin en büyük değeri Cumhuriyet Halk Partisi davet edilmedi ve AKP yönetimi adeta kendi dükkânlarını açtı. 1 Haziran’da Alaaddin Keykubat Üniversitesi mezuniyet töreninde bütün siyasi parti İlçe başkanları isimleri protokolde yer alırken CHP İlçe Başkanı’nın adı yer almıyordu. Yine 1 Haziran 2018’de ALTSO iftar yemeğinde, 11 ayın sultanı Ramazan’ın en önemli özelliği olan “birlik ve beraberlik” olması gerekirken yine bir AKP talihsizliği yaşandı: İftar yemeğiyle alakasız bir durum ve başrolünü AKP’nin çektiği yeni bir AKP propagandası…

Bitmedi!

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Birimler WhatsApp grubundaki konuşmalar gün yüzüne çıktı. Hastane yönetimi, başta başhekim olmak üzere tüm çalışanları AKP propagandasına davet ediyor!

Olacak şey değil!

Bakınız, bu hastanede çalışan onlarca insan var ve herkesin kendine ait bir siyasi görüşü var. Bırakın insanları istedikleri yerlere gitsinler, bırakın insanları rahat rahat düşüncelerini dile getirsinler. Öncelikle buradan hastane yöneticileri ve başhekimine şunu söylemek isterim: “Siyasi partiler, spor takımları değildir! Tuttuğunuz takım taraftarlığı ile siyasi partileri karıştırmayınız! Keşke hastane içinde oluşturmaya çalıştığınız bu durumu birlerine yaranmak için değil de, bu memleketin gururu olan, bu memleket adına bir şeyler yapmaya çalışan Alanyaspor için yapsaydınız.”

alks.jpgBaysal son olarak, "İsterseniz zorla bütün devlet kurumları çalışanlarını toplayın, isterseniz bu seçmenleri otobüslere bindirip oradan oraya taşıyın. Ne yaparsanız, yapın! Bu millet artık değişim istiyor. Türkiye her şeyden önce hukuk devleti olacak. Ülkeyi kalkındırıp, geliri hakça ve adilce bölüşeceğiz. Bizler ayrımcı değiliz, tam tersine birleştirici olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, açık, kapalı, sağcı, solcu, Ermeni, Rum… Hepimiz, bizi biz yapan ortak noktalarız. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz! Halkı tüm özellikleriyle kucaklama zamanı geldi, geçiyor bile. Geçmişte olanlar geleceğimizi yıkmamalı" dedi.