CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ve partililer, Alanya Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar. CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı,  partinin kurulduğu günden bu yana Cumhuriyet’in koruyucusu ve teminatı olduğuna dikkat çekerken, “Partimiz 95 yıldır çağdaşlığın yıkılmaz kalesi olarak ayaktadır. Çağdaş uygarlık yolunda yürümeye, demokrasinin yıkılmaz koruyucuları olarak yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

CHP 95 YILDIR AYAKTA

 Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü, partisinin 95. kuruluş yıldönümünde Atanın huzurunda Cumhuriyet Meydanında partililerle bir araya geldi. Çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra söz alan CHP Antalya İl Sekreteri İlkay Budak, “Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, Anadolu Aydınlanma Devrimi’nin sönmeyecek meşalesi, kurucu ve ebedi lider Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti’dir' diyerek önemini vurguladığı partimizin 95’inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

İl Başkanı Ahmet Kumbul’un genel merkezin çağrısıyla İl başkanları toplantısı. Ve partinin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri sebebiyle Ankara da   olduğu için bu törene katılamadığını belirten Budak, Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasi’nin yılmaz savunucuları olarak, her zaman ve her koşulda tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar çalışmaya yorulmadan devam edeceklerini belirtti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim