CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, partisinin haftalık olağan yönetim kurulu toplatışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Çorbacı ilk olarak Erdal İnönü’ye ithafen “Açıklamamıza geçmeden önce Erdal İnönü’yü anmak istiyoruz. Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan hoşgörülü siyaset yapan İnönü’yü saygıyla anıyoruz.” dedi. 

“TABLO BİZİ MEMNUN ETTİ”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Çorbacı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm ülkede coşkuyla kutladık. Halkımızın Atatürk’e ve Cumhuriyete bağlılığı bizi memnun etmektedir. Kim ne yaparsa yapsın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet kavramları yan yana anılmakta ve her geçen gün daha da iyi anlaşılmaktadır. Çakma tarihçiler ile yazılmaya çalışılan sahte tarihin ülkede yer bulamayacağını görmenin memnuniyeti içerisindeyiz.” İfadelerini kullandı. 

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”

Alanya’daki seçim çalışmalarına ilişkin de açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Çorbacı, “Geçtiğimiz hafta içerisinde birçok bölgede adaylar açıklandı. Bu hafta sonuna kadar yeni açıklamalar da eklenecektir.  Biz de Kamuoyunun merakını en kısa zamanda giderecek ve açıklamaması yapacağız. Biz bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Sadece bir aday çıkaralım değil Alanya Belediyesi’ni kazanmak istiyoruz. Seçim bildirgesi de çok önemli Alanya için neler yapabiliriz bunu planlıyoruz. Bundan 5 yıl sonra hayal ettiğimiz Alanya herkesin beğenisini kazanacak belediyelerin ortaklaşa çalışacağı bir yapı. Alanya için projesi olan daha kalkınmış bir kente katkısı olacak herkese açığız. Şehrimiz için her türlü görüş ve öneriyi değerlendireceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim