Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu beraberinde Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kayacı ile birlikte Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.  Toklu ve Kayacı, çevre yolunun ikinci etabında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Bölge Müdürü Çobanoğlu, çevre yolu ile ilgili çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Yapılan görüşmeler doğrultusunda Alanya çevreyolu ikinci etabı ile ilgili süreç değerlendirilip yapılacak çalışmaların hızlanması adına girişimlerde bulunuldu.

cevreyolu-calismalarinin-hizlanmasi-icin-gorustuler-.jpg
“EN KISA ZAMANDA”
İlçe Başkanı Toklu görüşmeyi değerlendirerek, “Karayolları Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Alanya’nın dört gözle beklediği çevre yolunun ikinci etabının çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce tamamlanması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayacak ve bu yolu Alanya ve bölge halkımıza kazandıracağız.” diye konuştu. Toklu çevre yolunun ilk etabında ve ikinci etabında destekleri olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya milletvekillerine teşekkür etti. 

2018’DE AÇILMASI HEDEFLENİYORDU
Çevreyolunun Ticaret Lisesi Kavşağı ile Aşağı Oba Mezarlığı arasındaki 3,5 km'lik bölümü Aralık 2017’de araç trafiğine açılmıştı. Dinek - Kargıcak güzergahı bulunan 1. etap çalışmaları şuanda Dimçayı mevkiine kadar yapıldı. Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, “2018 senesinin içerisinde bitirmek gibi bir hedefimiz var.  Projeleri Büyükşehir Belediyesi olarak biz hazırlayarak, Karayollarımızın da imalatını yapmasıyla çok kısa sürede tamamlıyoruz. Zaman zaman beni eleştiriyorlar diyorlar ki; ‘Menderes Türel kavşakları yapmıyor, Karayolları Genel Müdürlüğü yapıyor. Biz bu projeleri hazırlamasaydık acaba kavşaklar kaç sene daha beklerdi” demişti.