Selen Beytekin, "Big Al & The Jokers" Şenay Lambaoğlu Jennah Bell’in sahne aldığı etkinliğin son günü Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars grubu seyircilerin karşısına çıktı. Müzik üzerine bir dünya grubu olan Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars grubu izleyicilerine şarkıları ve danslarıyla seyrine doyum olmayan bir müzik ziyafeti yaşattı. Seyirciler Sicimoğlu’nun şarkılarına dans figürleriyle eşlik etti.

İZMİR MARŞI BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Latin müziklerini Türkçe coverlar düzenleyerek sunan Ayhan Sicimoğlu ve grubu, izleyicilerine keyfin doruklarını yaşatarak bol eğlenceli bir gece yaşattı. Özellikle “Kıskanırım Seni Ben, İzmir Marşı” gibi şarkıları Latin tarzıyla seslendiren Sicimoğlu ve grubu, izleyicilerden büyük alkış aldı.

YÜCEL: “CAZLA MUHTEŞEM 4 GÜN YAŞADIK”

Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars grubuna çiçek ve plaket takdim eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 gün boyunca müzik ziyafeti yaşatan sanatçılara teşekkür etti. Başkan Yücel; “Final gecesinde sahne alan Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars grubuna ve önceki gecelerde sahne alan tüm sanatçılarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 4 gün boyunca bizlere unutulmaz anlar yaşattılar. Gelecek yıl tekrar buluşmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

caz-soleni-sona-erdi2.jpgcaz-soleni-sona-erdi3.jpgcaz-soleni-sona-erdi4.jpgcaz-soleni-sona-erdi5.jpg

caz-soleni-sona-erdi6.jpgcaz-soleni-sona-erdi7.jpgcaz-soleni-sona-erdi9.jpgcaz-soleni-sona-erdi10.jpg